News

Nicoleta Luciu: "Sunt viteji copiii mei! Merg pe vremea asta la şcoală şi grădiniţă"

Nicoleta Luciu: "Sunt viteji copiii mei! Merg pe vremea asta la şcoală şi grădiniţă"

Deşi la Miercurea Ciuc temperaturile ajung şi la -27 de grade, iar stratul de zăpadă trece de o jumătate de metru, vedeta nu-şi ţine copiii acasă. Dimpotrivă!

Nicoleta Luciu iarna Miercurea Ciuc

Dacă la Bucureşti copiii se bucură de minivacanţa impusă de căderile masive de zăpadă şi de temperaturile scăzute, la Miercurea Ciuc prichindeii par obişnuiţi cu astfel de condiţii meteo, mai ales că acolo se înregistrează în mod frecvent temperaturi sub 20 de grade.

Aşa se face că Nicoleta Luciu procedează la fel ca ceilalţi părinţi din zonă şi nu-şi ţine copiii închişi în casă.

"Zsolt a mers la şcoală şi tripleţii la grădiniţă. Zsolt este în clasa a 3-a, iar cei mici în grupa mare la grădi. În plus, copiii mei fac şi sport, hochei şi înot şi s-au antrenat şi în aceste zile. De exemplu, aseară (n.r. luni seara), când am ieşit de la bazin cu ei, afară erau -18 grade", spune Nicoleta Luciu cu mândrie.

"Ce-i drept, eu le dau polen congelat pe stomacul gol ca să le întărească sistemul imunitar şi nu prea stăm în aer liber. Merg de la maşină, în clădire, de la maşină la şcoală şi grădiniţă, în rest nu-i expun! La Miercurea Ciuc azi de dimineaţă erau -27 de grade, dar nu părea să fie ger pentru că era soare! Sunt viteji copiii mei, au avut parte de temperaturi şi mai severe şi tot au mers la grădiniţă şi şcoală”, a declarat Nicoleta Luciu pentru WOWbiz.ro.

Modifică Setările