News

Nicoleta Luciu te învaţă cum să te bronzezi fără creme de protecţie solară

Nicoleta Luciu te învaţă cum să te bronzezi fără creme de protecţie solară

Da, se poate! Ai la dispoziţie alternative sănătoase care să-ţi protejeze pielea în timpul expunerii la soare.

Nicoleta Luciu fara creme solare

Nicoleta Luciu îţi propune să uiţi de clasicele creme de protecţie solară şi să încerci uleiurile naturale, care sunt mult mai eficiente când vrei să stai la plajă.

"Pot fi extrem de toxice şi pot provoca reacţii alergice, ca să nu mai vorbim de substanţele adăugate pentru parfum sau culoare – de care ne putem lipsi în totalitate, căci scopul principal este să ne protejăm de soare, nu să folosim o crema în nuanţe de roz-fuchsia!", ne spune Nicoleta Luciu chiar pe blogul personal.

Varianta ei? "Trei alternative de protecţie solară naturală, extrem de sănătoase pentru pielea ta, care, pe lângă faptul că te vor feri de arsuri şi raze UV, îţi vor hidrata şi hrăni pielea. După o sesiune de bronz, vei obţine atât o culoare frumoasă a pielii, cât şi o textura fină, hidratată, sănătoasă", ne garantează Nicoleta.

Dar să vedem despre ce minuni naturale vorbeşte vedeta.

E vorba despre trei uleiuri bogate în nutrienţi benefici pentru piele: uleiul de zmeură, uleiul din seminţe de morcov şi uleiul din germeni de grâu.

Dar să le luăm pe fiecare în parte.

Ideal pentru îngrijirea pielii, cu vitamina E si A, uleiul de zmeură este şi un anti-inflamator natural, fiind folosit în cremele pentru prevenţia şi tratarea ridurilor. Aşadar, îl poţi folosi oricând, dar mai ales la plajă, pentru că are un factor de protecţie solară estimat între 30 şi 50. Aşadar, ideal pentru pielea sensibilă, deschisă la culoare.

Cu o aromă superbă (fără aditivi parfumaţi!), uleiul din seminţe de morcovi oferă un bronz aspectuos, conţinând caroten şi vitamina A, extrem de benfice pentru piele. Are calităţi antioxidante şi de hidratare, fiind recomandat pentru tenul îmbătrânit, riduri şi pete. Iar pe lângă toate astea, are un factor de protecţie solară estimat între 30 şi 38.

Uleiul din germeni de grâu este folosit în tratarea bolilor de piele, având un conţinut ridicat de vitamina E, iar uneori este administrat şi intern datorită beneficiilor pe care le oferă organismului. Tratează şi hidratează în profunzime, cu un factor de protecţie solară estimat la valoarea 20.