Body & Soul

Nicoleta Nucă arată perfect, dar nu e mulţumită! "Vreau să scap de..."

Nicoleta Nucă arată perfect, dar nu e mulţumită! "Vreau să scap de..."

Chiar dacă e vegetariană şi face sport susţinut, cântăreaţa simte că nu e suficient, aşa că a apelat la ajutorul specialiştilor.

La 24 de ani, Nicoleta Nucă are un stil de viaţă foarte sănătos, cu multă mişcare fizică, dietă şi atenţie la nutriţie.

"Fac sport de peste 10 ani, nu mai mănânc carne de un an şi necesarul de proteine îl iau din legume şi peşte. Încerc mereu să am grijă de mine pentru că dacă eu nu o fac, alţii nici atât. De 3-4 ori pe săptămână merg la sală, fac masaje, mănânc corect şi din când în când îmi fac şi unele pofte culinare. Este foarte important să ne simţim bine în pielea noastră pentru că altfel dacă suntem inhibaţi şi nu ne place ceva la noi, ceilalţi din jurul nostru imediat simt acest lucru şi ne tratează ca atare, adică aşa cum ne simţim în interior", spune Nicoleta Nucă, al cărei cel mai recent videoclip, "Ai uitat cine eşti", a strâns pe Youtube aproape 7 milioane de vizualizări în trei luni.

Pentru că nu reuşeşte să dea jos o porţiune de grăsime localizată în jurul buricului, Nicoleta Nucă apelează la ajutorul specialiştilor unui centru de remodelare corporală şi înfrumuseţare din Cartierul Francez. Aceştia i-au gândit un set complet de proceduri pentru tonifiere, fermitate şi sculptare precum crioradiofrecvenţă şi masaj transdermic. Cu o durată de 30 de minute, crioradiofrecvenţa topeşte instant, prin căldură transmisă, grăsimea întărită din celulele grase şi îmbunătăţeşte imediat aspectul pielii. Această terapie este numită şi procedura "fierului de călcat". Masajul transdermic este un masaj mai puternic şi cu un randament mai mare decât masajul manual. Se efectuează cu ajutorul unui dispozitiv cu role, pe baza unei presiuni negative de sucţiune şi pe costum special tip "dres". Nu este dureros şi realizează o mobilizare a celulelor grase, un drenaj specific şi o "aşezare" armonioasă a tegumentului. Ambele proceduri sunt realizate cu ajutorul aparatului revoluţionar de frumuseţe, Sculptor.

"Nicoleta este tânără, foarte activă, mănâncă sănătos şi are un sistem imunitar bun. Pentru a obţine cât mai repede rezultatele spectaculoase pe care şi le doreşte pentru fizicul său, este foarte bine ca şi-a făcut abonament personalizat la centrul nostru de remodelare corporală. Cu ajutorul unor echipamente speciale, am analizat excesul de grăsime, de apă, necesarul caloric zilnic sau gradul celulitei şi i-am personalizat Nicoletei un pachet de terapii speciale nevoilor ei. Pentru că sportul nu reuşeşte singur să elimine grăsimea de pe anumite zone de pe trup iar aceste terapii chiar funcţionează dacă sunt făcute aşa cum trebuie", a arătat Aurelia Teodorescu, coordonatoarea echipei de specialişti a centrului de remodelare corporală şi înfrumuseţare din Cartierul Francez.

Foto: Hipocrat

Modifică Setările