News

Nicoleta Nucă, mărturisiri uluitoare: “Adolescenţa mi-a fost marcată de multe dezrădăcinări”


Nicoleta Nucă, mărturisiri uluitoare: “Adolescenţa mi-a fost marcată de multe dezrădăcinări”

Nicoleta Nucă s-a bucurat de o copilărie fericită, dar adolescenţa a fost pentru ea o piatră de încercare. Din cauza profesiei tatălui său, artista s-a mutat dintr-un colţ al lumii în altul, iar cuvântul acasă şi-a pierdut cumva semnificaţia.

”Pot spune că am avut o copilărie frumoasă, aşa cum, din păcate, nu prea mai au copiii din ziua de astăzi. Vara la bunici la ţară, alergat desculţă prin mahala, jocuri cu copiii pe afară, căţărat în copaci, mâncat fructe proaspete, direct de la sursă, genunchii juliţi. Genul de copilărie pe care mi-o doresc pentru copiii mei, când vor fi, cândva în viitor”, a mărturisit Nicoleta pe o reţea de socializare.

Artista a avut însă parte şi de nişte ani dificili. “Adolescenţa mi-a fost marcată de multe ”dezrădăcinări”. Din cauza profesiei tatălui meu, m-am mutat de multe ori şi a trebuit să mă adaptez mereu într-un mediu nou, cu oameni noi, prieteni noi, limbă străină, mentalitate diferită. Însă, nu aş putea spune că nu am avut o adolescenţă frumoasă şi am avut mereu muzica cu mine”, a mai spus solista. 

 

Modifică Setările