News

Nimeni nu l-a recunoscut! Actorul a început să cânte la metrou

Nimeni nu l-a recunoscut! Actorul a început să cânte la metrou

O surpriză de proporţii! Trecătorii nici nu şi-au dat seama că au în faţă un mare actor hollywoodian, cântând la tobe, pe când se îndreptau spre metrou. Joseph Gordon Levitt a oferit un moment artistic, într-o staţie de metrou. Weekendul trecut, starul din ”Snowden”, 35, a urcat pe Youtube un video în care apare cântând la tobe, într-o staţie de metrou din Los Angeles, spre surprinderea tuturor celor din jur.

Dar, staţi liniştiţi, nu e vorba de vreo metodă de-a actorului de a face rost de bani, ci de o iniţiativă de a-i încuraja pe tinerii muzicieni să ofere spectacole sponatane.

”Everyday, Spectacular” este o campanie pornită de Joseph Gordon-Levitt, actorul hollywoodian, de a-i provoca pe artişti să ofere momente artistice spontane şi să le posteze, ulterior, pe Youtube.

”Am cântat la tobe pentru proiectul nostru, ”Everyday, Spectacular”, acum, voi, unde o să vă plasaţi instrumentele muzicale?”, a scris actorul în dreptul video-ului respectiv.

Pe site-ul său, Joseph şi-a explicat mai pe larg iniţiativa: ”Îi provoc pe muzicieni, artişti, dansatori sau interpreţi să facă în fiecare zi câte un moment artistic spectaculos. Puteţi cânta, dansa, îmbrăca costume, sau orice altă activitate în gen. Ca la sfârşit să strângem cât mai multe momente artistice frumoase, spectaculoase şi vibrante”.

Video-ul urcat de actor a fost primit cu mare entuziasm de către fanii săi, aceştia lăsându-i numeroase mesaje de încurajare şi de felicitare.

foto: captură video Youtube