News

Nimeni nu le dădea atenţie acestor superstaruri când erau în liceu! Uite cum arătau!

Nimeni nu le dădea atenţie acestor superstaruri când erau în liceu! Uite cum arătau!

Sunt unele dintre cele mai mari sex simbol-uri din showbiz, cu un succes nebun în întreaga lume, însă nu s-au bucurat de aceeaşi popularitate şi în adolescenţă. Dimpotrivă, abia dacă erau băgaţi în seamă de colegii lor, care nu le-ar fi prezis, nici în ruptul capului, un viitor strălucitor!

Lady Gaga

Acum şi atunci

În adolescenţă era o ciudăţică, având în vedere interesul ei – sau chiar obsesia – pentru muzică şi actorie şi refuzul de a-şi face veacul prin mall, aşa cum făceau colegii ei. Ea şi-a dorit să cucerească showbiz-ul american încă de la o vârstă fragedă şi nu dădea mare atenţie socializării cu cei de vârsta ei. De fapt, colegii ei chiar o considerau enervantă şi dificilă şi nu-şi doreau să o aibă prin preajmă.

Nu e de mirare că mesajul pe care Lady Gaga încearcă acum să-l transmită adolescenţilor din întreaga lume este de a fi mândru de tine indiferent de circumstanţe. Nici ea n-a trecut prin liceu cu zâmbetul pe buze, bucurându-se de popularitate, dar iată că asta n-a fost un impediment pentru cea care a devenit una dintre cele mai mari şi mai influente vedete din lume.