News

Nimeni nu petrece ca Madonna (61)! Imagini interzise minorilor la petrecerea aniversară a Reginei Pop FOTO & VIDEO

Nimeni nu petrece ca Madonna (61)! Imagini interzise minorilor la petrecerea aniversară a Reginei Pop FOTO & VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Madonna a împlinit 61 de ani, iar acest lucru n-a trecut neobservat de apropiaţii ei, care au participat la una dintre cele mai tari petreceri din viaţa lor!

Madonna se pregăteşte să înceapă un nou turneu pe 12 septembrie, Madame X, însă nu uită să se şi distreze în timp ce-şi dedică cea mai mare parte a timpului repetiţiilor pentru show-urile care urmează şi care se anunţă a fi explozive. Mai ales că, pe 16 august, diva a împlinit 61 de ani, o vârstă pe care legenda pop nu o arată deloc!

Bun venit la petrecerea Madonnei!

Petrecerea aniversară a durat trei zile şi trei nopţi, iar Regina muzicii pop n-a ezitat să poarte nişte ţinute provocatoare cu această ocazie şi să se distreze de minune în timp ce a dansat cu colegii ei de scenă şi câţiva dintre cei şase copii ai ei – David (13), Mercy (13) şi gemenii Estere şi Stelle (6). Cei mici au purtat tricouri de promovare a noului turneu al celebrei lor mame şi au dansat alături de adulţii prezenţi la party.

Costume extravagante şi dansuri provocatoare

Madge, care mai are încă doi copii – pe Lourdes (22) şi pe Rocco (19) – a postat imagini de la dezmăţ pe pagina ei de Instagram. Îmbrăcată, la un moment dat, într-o uniformă de general, sărbătorita a dat pe gât câteva shot-uri de tărie, după care s-a apucat să cânte piesa lui Elton John, Your Song, împreună cu cei prezenţi. De asemenea, pregătită de party, Madge a “ordonat” pritenilor ei să se distreze cât mai mult şi a dansat şi ea fără să dea semne de oboseală.

În loc de clasicul tort aniversar, Madonna a avut parte de gogoşi, probabil unul dintre deserturile ei preferate.

Dă click pe linkurile de mai jos pentru a vedea cât de mult s-au distrat invitaţii de ziua Madonnei!

https://www.instagram.com/p/B1S6iNfBVYz/

https://www.instagram.com/p/B1VTSbhBEm3/

https://www.instagram.com/p/B1PN76nhxyC/

foto & video - Instagram