News

Nina Agdal, goală pe Instagram. Îi face în ciudă lui DiCaprio?

Nina Agdal, goală pe Instagram. Îi face în ciudă lui DiCaprio?

Până acum câteva săptămâni, frumosul model putea fi văzut doar în compania actorului, fiind iubita lui de aproape un an. Recent, însă, cei doi s-au despărţit, din motive necunoscute nouă, iar Nina Agdal a ieşit din nou ”pe piaţă”. Nina şi Leo, pe vremea când formau un cuplu Gusturile lui DiCaprio sunt simple. Înaltă, blondă şi model Victoria`s Secret. Ei bine, Nina Agdal le-a avut pe toate, plus că era extrem de timidă şi nu apărea de una singură pe la evenimente, aşadar nu exista şansa să se îndrăgostească de altcineva. De când s-a despărţit de Leo, însă, Nina a ieşit din carapace şi e pregătită să-şi dea din nou întâlniri.

Primul pas a fost fotografia de pe Instagram, în care apărea în toată splendoarea, dovedindu-i lui Leo ce a pierdut. Al doilea a fost descrierea postată în dreptul fotografiei, care demonstrează cât de amuzantă, sexy dar şi... disponibilă e. ”În aşteptarea pizzei...”, spune ea, dar ştim cu toţii ce-au înţeles cei care au poposit pe pagina ei. Well done, Nina.

Între timp, Leo pare că nu-şi găseşte liniştea. A fost văzut în compania mai multor domnişoare, însă niciuna nu pare să-i fi câştigat din nou inima.

Modifică Setările