News

Nina Dobrev şi fostul iubit, Ian Somerhalder, într-o ipostază inedită

Nina Dobrev şi fostul iubit, Ian Somerhalder, într-o ipostază inedită

Fanii serialului "Jurnalele Vampirilor" au avut parte de o surpriză de proporţii. După ce fosta actriţă principală, Nina Dobrev, a revenit pe platourile de filmare pentru încă câteva episoade, acum apare într-o fotografie alături de co-starul şi fostul său iubit, Ian Somerhalder, şi alături de fosta sa bună prietenă, actuala soţie a lui Ian, Nikki Reed. Ce trio! Deşi imediat după despărţirea celor doi protagonişti - Nina şi Ian, presa a scris că cei doi foşti iubiţi nu se mai suportă şi că actriţa şi fosta sa prietenă, Nikkie, se urăsc de moarte pentru că cea din urmă i-a furat iubitul, se pare că acum lucrurile au revenit pe făgaşul lor natural. În ciuda zvonurilor că Nina ar fi plecat din serial tocmai pentru a nu mai da nas în nas cu fostul, acum s-a întors şi pare mai în formă ca niciodată. Ba mai mult, a distribuit o fotografie în care apare alături de Ian şi Nikkie.

Şi Nikki Reed a dorit să clarifice odată pentru totdeauna situaţia, aşa că a scris un mesaj prietenilor virtuali: "În ultimii ani am ales sa ignoram ce s-a scris şi să tratăm totul cu discreţie. Punem punct  acelor poveşti false despre gelozie, prietenii pierdute, trădări sau femei care se urăsc."

Prin noua fotografie cu cei trei, zvonurile că între ei ar exista tensiuni sunt desfiinţate.  Se pare că indiferent de trecutul amoros, pot avea o relaţie civilizată, ba chiar să rămână amici.

Foto: Instagram, Getty

Modifică Setările