News

Noah, tipul sexy care se iubea cu Donna în "Beverly Hills, 90210", a ajuns de nerecunoscut

Noah, tipul sexy care se iubea cu Donna în "Beverly Hills, 90210", a ajuns de nerecunoscut

Dacă ai fost fan Beverly Hills 90210, îl ştii cu siguranţă. Este unul mulţii tipi mişto care au apărut, în roluri secundare, în acest serial de succes al anilor 90. 

Este vorba despre actorul Vincent Young, care l-a interpretat pe chipeşul şi viciosul Noah Hunter, tipul care are iniţial o aventură cu personajul jucat de Tiffani Thiessen, Valerie, pentru ca, apoi, să înceapă o relaţie mai serioasă cu Donna (Tori Spelling). 

Apariţia lui în Beverly Hills 90210 a fost, se pare, şi cea care l-a făcut cunoscut, însă Vincent, ajuns azi la 53 de ani, este mai mult decât un chip frumos într-un rol secundar, în seriale TV.

Brunetul a studiat teatrul şi a apărut în numeroase piese, înainte de a se muta din New York în Paris, acolo unde s-a dezvoltat ca artist. Cel mai recent rol al său este cel al lui Bud Lunger din filmul independent Eagles in the Chicken Coop (2010), unul bine primit de critici.

În plus faţă de actorie, Vincent este şi pictor, artă cu care a venit în contact şi talent pe care şi l-a şlefuit cât timp a locuit la Paris. 

Despre viaţa personală a actorului foarte discret, ce-i drept, nu se cunosc prea multe, în afara vechilor lui relaţiil lui cu vedeta TV Kelly Ripa (1994-1995) şi cu colega din Beverly Hills, 90210, Tori Spelling (1999-2001). 

Modifică Setările