News

Noi acuzaţii împotriva lui Harvey Weinstein: a obligat o femeie să îi facă sex oral. Poate sta după gratii toată viaţa!

Noi acuzaţii împotriva lui Harvey Weinstein: a obligat o femeie să îi facă sex oral. Poate sta după gratii toată viaţa!

Producătorul de film Harvey Weinstein are din ce în ce mai multe probleme din cauza scandalului în care a fost implicat în ultimii ani. El a fost acuzat de foarte multe actriţe de la Hollywood că le-a abuzat sexual, iar procurorii au adus acum noi acuze împotriva acestuia.

Potrivit oamenilor legii din Mannhatan, împotriva lui Weinstein au fost aduse trei noi capete de acuzare, iar cel mai grav este că au apărut dovezi potrivit cărora în anul 2006 a obligat o femeie să îi facă sex oral. Momentan, autorităţile americane nu au vrut să ofere numele femeii care a fost atacată şi abuzată, însă până acum producătorul a pledat nevinovat la toate capetele de acuzare.

„Un juriu din Manhattan îl acuză acum pe Harvey Weinstein de unele dintre cele mai grave agresiuni sexuale care există în Codul Penal din New York. Acest rechizitoriu este rezultatul curajului extraordinar arătat de victimele care au făcut dezvăluiri. Investigaţia noastră continuă“, a spus procurorul Cyrus Vance.

Presa internaţională notează că, din cauza noilor acuzaţii, Harvey Weinstein ar putea sta în puşcărie cel puţin 10 ani, iar cea mai dură pedeapsă pentru el este închisoarea pe viaţă. În prezent, el este eliberat pe cauţiune, valoarea acesteia ridicându-se la un milion de dolari.

Producătorul de film a fost acuzat iniţial de viol de gradul unu şi doi, pentru incidente petrecute în anii 2013 şi 2014. Peste 70 de actriţe au spus că Weinstein le-a abuzat sexual, printre acestae fiind Salma Hayek, Nicole Kidman, Angelina Jolie, Cara Delevigne şi Rose McGowan. În urma acestor acuzaţii a fost creat hashtagul #MeToo, care a făcut rapid înconjurul internetului.

Modifică Setările