News

Noi acuzaţii în cazul Kevin Spacey: "M-a apucat de organele genitale!"

Noi acuzaţii în cazul Kevin Spacey: "M-a apucat de organele genitale!"

Actorul din "House of Cards" este protagonistul unui scandal monstru la Hollywood, presărat cu multiple acuzaţii de hărţuire sexuală şi pedofilie. După ce a fost acuzat  de actorul Anthony Rapp că i-a făcut avansuri pe când avea doar 14 ani şi Kevin a recunoscut public că este homosexual, iată că problemele se ţin lanţ de actor.

Alţi opt angajaţi din echipa serialului "House of Cards" l-au acuzat pe actor de hărţurire sexuală, serialul care l-a făcut celebru se va încheia cu sezonul 6, Harvey şi-a anunţat retragerea, dar se pare că acuzaţiile îl tot urmăresc. Mai nou, un barman face dezvăluiri incredibile cu privire la unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de seriale.

El susţine că Spacey l-a abordat de două ori într-o săptămână şi i-a spus că poate performa din punct de vedere sexual mai bine decât iubita lui. Kris Nixon lucra în centrul Londrei, când starul de la Hollywood era director artistic la teatrul Old Vic, şi susţine că a fost invitat în apartamentul actorului la o petrecere. Acolo se pare că Spacey l-a apucat pe tânărul de 20 de ani de organele genitale şi a făcut remarci sexuale la adresa lui.

Tânărul susţine că Spacey s-a întors la barul în care el lucra şi a început din nou să-l hărţuiască. El a mărturisit pentru The Sun: "M-a privit îndelungat într-un mod ciudat şi neconfortabil, apoi m-a apucat de organele genitale prin pantaloni. S-a uitat spre locul în care stătuse iubita mea şi mi-a spus <<Te-as putea "iubi" mai bine decât o face ea >>"

El este barmanul care îl acuză pe Spacey.

Aceasta este una dintre cele mai recente acuzaţii din lungul şir împotriva lui Spacey. Un alt barman a susţinut că Spacey l-a agresat când lucra într-un bar la hotelul în care statea actorul. I-a oferit 5.000 de lire sterline pentru tăcerea lui. Daniel Beal a susţinut că Spacey, în vârstă de 58 de ani, i-a arătat organanul genital şi l-a întrebat: "Este mare, nu-i aşa?".

Harry Dreyfuss şi tatăl său, actorul Richard Dreyfuss, acum 18 ani.

Şi astea nu sunt singurele acuzaţii împotriva lui Spacey. Fiul unui mare actor dezvăluie chinurile la care a fost supus. Conform Hollywood Reporter, fiul lui Richard Dreyfuss, Harry Dreyfuss, susţine că actorul din "House of Cards" i-a atins organul genital în prezenţa tatălui său. Acest incident datează din 2008, pe când tânărul avea 18 ani. ”S-a întâmplat într-o seară când eram toţi trei în apartamentul lui Kevin, iar tatăl meu  îşi repete replicile. El nu a văzut, iar eu nu i-am spus despre acest incident, timp de mulţi ani. În următorii nouă ani am povestit incidentul la petreceri, pentru distracţie. Kevin Spacey este un prădător sexual.”, a adăugat el.

Foto: Arhiva OK!, Getty Images, Twitter