TV

Noi atacuri între Huidu şi Găinuşă

Noi atacuri între Huidu şi Găinuşă

Că nu mai sunt prieteni, în pofida longevivei lor colaborări, asta o ştie toată lumea. Că au emisiuni concurente, de asemenea. Dar de aici şi până a se acuza de lucruri macrabre pe platoul de filmare… Vedeţi aici motivul noii dispute.

Din vară, de când Mihai Găinuşă a decis sa părăsească producţia “Cronica cârcotaşilor”, pe care o realiza împreună cu Şerban Huidu, cei doi nu au mai avut vorbe bune unul pentru celălalt. Iar în lunile ce au urmat, timp în care Şerban s-a bătut cu pumnul în piept că el e deţinătorul mărcii înregistrate a “Cronicii”, iar Mihai şi-a regrupat echipa şi a pus bazele formatului “Cusurgiii”, tensiunile s-au acutizat.

Deunăzi, un eveniment extrem de ciudat a avut loc în timp ce emisiunea "Cusurgiii" se înregistra. Mai exact, peştii din acvariul care se afla în platou au murit, constatându-se ulterior că o persoană rău-voitoare a pus şampon în apă.

Găinuşă n-a rezistat să nu comenteze incidentul pe pagina sa de Facebook: “Amintiri frumoase cu peştii de la Coralis. Un nemernic de la Prima TV a otrăvit ieri toată suflarea din acvariul Cusurgiilor. Cât de mic poţi să fii, nimicule?”.

Simţindu-se vizat, Şerban Huidu a intervenit cu un comentariu: “De ce nu aruncaţi vina pe mine? Eu sunt «criminalul de serviciu». Am pielea tăbăcită. Dictatorul care omoară peştişori! Ei? Cum sună?”.

Mihai i-a replicat: “Te-a acuzat cineva? Iar te victimizezi.Probabil e doar o coincidenţă că s-a întâmplatîn timpul filmărilor emisiunii voastre”. “Păi tocmai de aia nu o mai da cotită şi acuză direct! Io sunt «criminalul de serviciu» spune direct, oricum gândiţi aşa!”, a venit repede răspunsul lui Şerban.

“De ce te-am acuza pe tine Şerban? Asta sună un pic a paranoia!”, a comentat un alt amic de-al lor.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Ce talentat e băiatul lui Dezbrăcatu’!

News

FOTO Ce talentat e băiatul lui Dezbrăcatu’!

Codruţ Kegeş, fosta vedetă a Cronicii Cârcotaşilor, e tare mândru de fiul lui, cu care poate, în sfârşit, să împărtăşească pasiunea pentru motoare. Iar cel mic promite să devină vedeta sportului pe două roţi.

News

Replici dure între Răzvan Ciobanu şi Şerban Huidu 

De când a revenit pe micul ecran, cârcotaşul s-a ales din nou cu critici. Cel care l-a luat în vizor, de data aceasta, a fost creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care îl acuză că şi-a încălcat promisiunea de-a sta departe de sticlă.

Horia Vârlan a plecat şi de la Antena 1

TV

Horia Vârlan a plecat şi de la Antena 1

După ce a devenit celebru cu emisiunea „Cireaşa de pe tort de la Prima TV“, simpaticul bucătar-şef a bătut palma cu postul din Băneasa, pentru proiectul “Junior Chef”. Dar, surpriză, a plecat şi de aici. Iată la ce post îl vom vedea în continuare.

News

Mihai Găinuşă şi echipa sa au plecat şi de la Kiss FM

În urmă cu două săptămâni, aflam că nu-l vom mai vedea la Prima TV. Acum, Cârcotaşul şi-a încheiat socotelile şi cu postul de radio Kiss FM. Iată pe ce lungimi de undă îl vom auzi de acum încolo.

Replica dată de Andreea Raicu Iuliei Albu

News

Replica dată de Andreea Raicu Iuliei Albu

Semnatara rubricii „Poliţia modei“ din cadrul emisiunii „Wowbiz“ a criticat, zilele trecute, ţinuta vedetei de la Prima TV spunând că, deşi poartă o fustă de piele, pe ea arată ca o muşama. Iată ce răspuns i-a dat Andreea Raicu vedetei Kanal D.

Cristina Ţopescu – „Eu îmi asum trecutul şi, oricum, nu dau socoteală nimănui“

Interviu

Cristina Ţopescu – „Eu îmi asum trecutul şi, oricum, nu dau socoteală nimănui“

După o pauză de televiziune, timp în care a cochetat cu politica de stânga, o revedem la Antena 3 reluându-şi rolul de jurnalist la "Dincolo de ştiri". E greu să mi-o imaginez pe Cristina Ţopescu în zeghe, dar mi-e uşor, cumva, să mi-o închipui sfidându-i pe securiştii care se bucurau c-au prins-o în timp ce voia să treacă ilegal graniţa, în ’89, cu doar câteva luni înainte de Revoluţie. Pentru că, în anii ce-au urmat, fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu a demonstrat că are în un spirit viu, uşor rebel, care i-a şi folosit, de altfel, să-şi facă creeze propriul drum în lumea presei, independent de faima tatălui său.