TV

Noi atacuri între Huidu şi Găinuşă

Noi atacuri între Huidu şi Găinuşă

Că nu mai sunt prieteni, în pofida longevivei lor colaborări, asta o ştie toată lumea. Că au emisiuni concurente, de asemenea. Dar de aici şi până a se acuza de lucruri macrabre pe platoul de filmare… Vedeţi aici motivul noii dispute.

Din vară, de când Mihai Găinuşă a decis sa părăsească producţia “Cronica cârcotaşilor”, pe care o realiza împreună cu Şerban Huidu, cei doi nu au mai avut vorbe bune unul pentru celălalt. Iar în lunile ce au urmat, timp în care Şerban s-a bătut cu pumnul în piept că el e deţinătorul mărcii înregistrate a “Cronicii”, iar Mihai şi-a regrupat echipa şi a pus bazele formatului “Cusurgiii”, tensiunile s-au acutizat.

Deunăzi, un eveniment extrem de ciudat a avut loc în timp ce emisiunea "Cusurgiii" se înregistra. Mai exact, peştii din acvariul care se afla în platou au murit, constatându-se ulterior că o persoană rău-voitoare a pus şampon în apă.

Găinuşă n-a rezistat să nu comenteze incidentul pe pagina sa de Facebook: “Amintiri frumoase cu peştii de la Coralis. Un nemernic de la Prima TV a otrăvit ieri toată suflarea din acvariul Cusurgiilor. Cât de mic poţi să fii, nimicule?”.

Simţindu-se vizat, Şerban Huidu a intervenit cu un comentariu: “De ce nu aruncaţi vina pe mine? Eu sunt «criminalul de serviciu». Am pielea tăbăcită. Dictatorul care omoară peştişori! Ei? Cum sună?”.

Mihai i-a replicat: “Te-a acuzat cineva? Iar te victimizezi.Probabil e doar o coincidenţă că s-a întâmplatîn timpul filmărilor emisiunii voastre”. “Păi tocmai de aia nu o mai da cotită şi acuză direct! Io sunt «criminalul de serviciu» spune direct, oricum gândiţi aşa!”, a venit repede răspunsul lui Şerban.

“De ce te-am acuza pe tine Şerban? Asta sună un pic a paranoia!”, a comentat un alt amic de-al lor.

Foto: pagina personală