Spectacole

Noi confirmări! Cine va mai cânta la Media Music Awards?

Se anunţă un mix interesant de stiluri la Media Music Awards. Patru noi artişti şi-au anunţat participarea la gala muzicală de la Sibiu, urmând să concerteze pe scena amplasată în Piaţa Mare, în seara de 18 septembrie.

Vunk, Akcent, Adda şi Maximilian îşi vor întâmpina fanii în cadrul unui show de excepţie ce se va derula preţde mai bine de trei ore în faţa a peste 30.000 de oameni.

La fel ca şi ceilalţi artişti participanţi, Vunk, Akcent, Adda şi Maximilian au şansa să câştige trofee Media Music Awards, în cazul în care piesele lor au avut parte de cele mai multe difuzări radio şi TV în ultimul an.

Acesta este criteriul total transparent pe baza căruia se acordă trofeele Media Music Awards. Până în acest moment, la Media Music Awards şi-au anunţat participarea, pe lângă Vunk, Akcent, Adda şi Maximilian, şi Antonia, Andra, What’s Up, Oana Radu şi Fly Project.

Câştigătorii Media Music Awards sunt decişi în funcţie de numărul de difuzări media din ultimele 12 luni, la radio, TV sau internet, pe baza rapoartelor întocmite de Media Forest. Artiştii sunt premiaţi astfel în mod transparent, difuzările media reprezentând un real barometru al popularităţii lor şi al pieselor lansate.

“Fans Like Award” este singura categorie de la Media Music Awards la care publicul poate vota, mai exact pe pagina https://www.facebook.com/MediaMusicAwards/app_126231547426086.

Media Music Awards 2014 va avea loc pe 18 septembrie, în Piaţa Mare din Sibiu. Peste 30.000 de oameni sunt aşteptaţi să ia parte la cea mai importantă gală de premii din industria muzicală românească, singura la care publicul are intrare liberă.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM şi prezentat de MTV.

Modifică Setările