News

Noi date despre starea lui Gabriel Cotabiţă

De vineri, de când a fost găsit în stare de inconştienţă în sala de sport a unui hotel din Capitală, medicii luptă să-i salveze viaţa. Iată cele mai noi informaţii primite de la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, unde este internat artistul. Gabriel Cotabiţă e în comă indusă La trei zile de la internarea în Spitalul de Urgenţă Floreasca, Gabriel Cotabiţă este în continuare în stare foarte gravă, fiind asistat şi ventilat mecanic.

Medicii au hotărât ca acesta să rămână în coma indusă medicamentos, existând suspiciuni că s-ar fi produs leziuni cerebrale.

Comunicatul Spitalului Floreasca cu privire la starea lui Cotabiţă

În urmă cu câteva minute, un comunicat oficial al Spitalului de Urgenţă Floreasca a anunţat că Gabriel Cotabiţă a făcut stop cardio-respirator cel mai probabil din cauza unei tulburări severe de ritm cardiac, pe fondul unor afecţiuni cardio-vasculare preexistente, fiind excluse infarctul, embolia pulmonară şi accidentul vascular cerebral.

„Pacientul se află internat, în momentul de faţă, în Secţia de Terapie Intensivă, fiind în status post stop cardio-respirator resuscitat şi necesitând măsuri specifice de terapie intensivă, inclusiv ventilaţie mecanică“, au declarat reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Familia lui Gabriel Cotabiţă cere discreţie

Familia a cerut personalului medical discreţie şi a transmis mulţumiri tuturor pentru susţinere prin intermediul unui mesaj postat astăzi pe Facebook de Aela, una dintre cele trei fiice ale lui Cotabiţă.

Citeşte şi:


Gabriel Cotabiţă, în stare gravă


Exclusiv! Interviul pe care ni l-a acordat Gabriel Cotabiţă cu o oră înainte de stopul cardiac


FOTO Gabriel Cotabiţă a vorbit în premieră despre nepoţelul său

„Mulţumim din inimă tuturor celor care ne trimit gânduri bune şi vor continua să facă acest lucru şi să ne fie alături. În acest moment, tatăl nostru beneficiază de toată îngrijirea medicală necesară şi mulţumim pe această cale echipei Spitalului Floreasca pentru dedicaţia şi profesionalismul de care dau dovadă. Este o perioadă în care familia se concentrează exclusiv asupra stării de sănătate a tatei, drept urmare vom continua să nu răspundem solicitărilor separate din partea presei, iar când va fi cazul pentru declaraţii, le vom face. După cum bine ştiţi, tata este o persoană demnă şi discretă, atât în ce priveşte viaţa lui personală, cât şi în apariţiile publice. Apelăm atât la colegii lui, cât şi la presă să facă posibil ca acest lucru să rămână neschimbat. Înţelegem preocuparea şi o apreciem, însă vă rugăm să nu vă lăsaţi conduşi de emoţii pentru a obţine orice fel de informaţie legată de starea lui. Reprezentanţii Spitalului Floreasca, cu acordul nostru, sunt singurele persoane abilitate să ofere informaţii despre evoluţia condiţiei sale de sănătate şi am agreat ca ei să ofere o declaraţie în cursul zilei de astăzi“, scrie fiica lui Gabriel Cotabiţă.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările