News

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu: ”Numai Dumnezeu mai poate face ceva”

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu: ”Numai Dumnezeu mai poate face ceva”

Ieri seară, îndrăgitul cântăreţ în vârstă de 73 de ani a fost găsit inconştient în casă de către soţia lui, Simona Secrier. Şi-n ciuda faptului că medicii au ajuns în timp util, starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este critică.

Informaţia a fost confirmată şi de colegul lui de breaslă, Adrian Daminescu. Acesta din urmă a intrat în legătură directă cu Cătălin Măruţă, în cadrul emisiunii ”La Măruţă”, pentru a da câteva detalii despre actuala stare a artistului: ”Problema este ca creieraşul lui să funcţioneze. Că a stat cam multişor fără oxigenare. (...) Drumul spre spital a durat vreo 10 minute. (...) Ne rugăm. Numai Dumnezeu mai poate face ceva. Rugăciunea este foarte puternică. Acum să vedem răspunsul lui Dumnezeu”.

Vestea bună este că în cursul acestei după-amiezi artistul a putut fi stabilizat şi scos din starea de comă. Însă nu reacţionează la nivelul creierului!

”Situaţia este una critică! Din fericire, cântăreţul a fost cât de cât readus la viaţă de doctori. Toate organele interne funcţionează normal, inima este în parametri normali, însă problemele sunt la nivelul creierului. Artistul a ieşit din comă, dar funcţiile cerebrale nu funcţionează. Se aşteaptă o minune şi în acest sens”, au dezvăluit persoane din preajma cântăreţului pentru WOWbiz.ro, aflate la spital.

Ştire în curs de actualizare

Modifică Setările