News

Noi dezvăluiri despre drogurile luate de Răzvan Ciobanu înainte de a muri: „Simţi nevoia să faci sex! E groaznic“

Noi dezvăluiri despre drogurile luate de Răzvan Ciobanu înainte de a muri: „Simţi nevoia să faci sex! E groaznic“

Moartea violentă şi totodată considerată suspectă de care a avut parte Răzvan Ciobanu în urmă cu aproape o lună are în continuare ecouri şi ridică multe semne de întrebare.

Subiectul morţii celebrului designer a fost dezbătut pe larg de Dan Capatos în emisiunea lui de la Antena 1, iar în urmă cu doar câteva zile s-a vorbit despre drogurile pe care le-ar fi putut lua Răzvan Ciobanu înainte de a murit.

„Este denumit drogul violului şi este luat nu neapărat de către cei din comunitatea gay. Înţeleg că poate fi luat şi ce cuplurile normale, heterosexuale. Are ca efect sexundar, după o anumită perioadă de timp, moleşeală şi somn adânc“, a spus Dan Capatos.

Prezentatorul a fost completat apoi de Sorin Oprea, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Răzvan Ciobanu şi totodată una dintre persoanele care l-au văzut în viaţă pe designer cu doar câteva ore înainte ca trupul acestuia să fie găsit pe un câmp din Săcele.

„Adormea, am văzut cu ochii mei. Stătea cu tine de vorbă, îi cădea telefonul din mână şi adormea. Sunt cam aceleaşi simptome. Eu cred că a adormit cu mâna pe volan şi a tot mers. El la masă era treaz, vorbea, şi apoi începea să sforăie. Iar se trezea, iar... Avea tot timpul după el un recipient. Cred că ăla era. De exemplu, al el la atelier, avea o perdea, o trăgea, intra acolo, şi după 10 minute cădea lângă tine, nu mai puteai să stai de vorbă cu el“, a afirmat Sorin Oprea.

În studioul emisiunii „Xtra Night Show“ a fost invitată şi Mara Bănică, iar aceasta a spus inclusiv denumirea drogului pe care l-a luat Răzvan Ciobanu: „Menajera a vorbit despre o pipetă, ceea ce mă duce cu gândul... drogul se cheamă Liquid G. Din păcate, drogul ăsta iese din sânge, se elimină în opt ore. El nu mai apare în sânge. În momentul în care îl iei, primul efect este o nevoie sexuală. Simţi nevoia să faci sex. După aceea, dacă nu îţi găseşti partener, intervine o adrenalină cumplită şi îţi vine să alergi, să te duci cu maşina cu viteză, simţi nevoia să îţi consumi energia aia. Iar ultima fază... adormi în picioare. E groaznic“.