Case Regale

Noi dezvăluiri incredibile despre moartea Prinţesei Diana: „Teoriile conspiraţiei zburdă“! Ar fi avut doar o rană mică şi putea fi salvată

Noi dezvăluiri incredibile despre moartea Prinţesei Diana: „Teoriile conspiraţiei zburdă“! Ar fi avut doar o rană mică şi putea fi salvată

Au trecut aproape 22 de ani de la moartea Prinţesei Diana, însă ecourile decesului ei încă se fac auzite. Nu doar o dată persoane apropiate ei au vorbit despre teoria conspiraţiei, iar acum un renumit medic legist din Marea Britanie aruncă în aer tot ce se ştia până în prezent şi le dă apă la moară cârcotaşilor.

Pe numele lui Richard Shephard, medicul legist a scris o carte denumită „Unnatural Causes / Cauze nenaturale“, în paginile căreia a vorbit şi despre moartea prematură a Prinţesei Diana.

„La primele ore ale zilei de 31 august 1997, Prinţesa de Wales şi Dodi Fayed au murit într-un accident rutier într-un tunel din Paris. El, la locul impactului, iar ea, la spital, după o operaţie. Dar întrebările continuă să fie puse şi teoriile conspiraţiei zburdă în jur de atunci. În 2004, Sir John Stevens a condus o anchetă a poliţiei pentru a stabili dacă a existat vreun motiv de îndoială că ei au fost victimele unui accident auto, pur şi simplu, şi am cerut să văd probele“, spune Richard Shephard, potrivit site-ului Eva.

După ce a examinat probele, medicul legist a descoperit că Prinţesa Diana a avut o rană mică şi că ar fi putut fi salvată, dacă doctorii şi-ar fi dat seama mai repede de probleme.

„A avut doar câteva oase rupte şi o mică rană la piept, dar asta a inclus şi o mică leziune a unei vene dintr-un plămân. Pentru serviciul de ambulanţă, ea a părut iniţial rănită dar stabilă, mai ales pentru că era capabilă să comunice. Toţi s-au concentrat pe Rees-Jones, dar vena sângera în pieptul ei. În ambulanţă, ea şi-a pierdut treptat cunoştinţa. Când a suferit un stop cardiac, s-au făcut toate eforturile pentru resuscitarea ei, iar la spital a intrat direct în operaţie, au identificat problema şi au încercat să-i opereze vena. Dar, din păcate, a fost prea târziu. Perioada iniţială în care şi-a pierdut cunoştinţa şi supravieţuirea iniţială după un accident sunt caracteristice unei hemoragii a unei vene vitale. Rana ei este atât de rară, încât în toată cariera mea nu cred că am mai văzut una. Patologia morţii ei este, cred, indiscutabilă. Dar în jurul acelei mici, fatale tăieturi dintr-o venă pulmonară au crescut atât de multe fapte, unele dintre ele suficient de neclare pentru a permite înflorirea unei multitudini de teorii. Dar eu sunt de acord pe deplin cu concluziile anchetei. A fost un accident tragic“, a încheiat medical legist Richard Shephard.

Modifică Setările