News

Noi dezvăluiri incredibile despre Răzvan Ciobanu: „Avea probleme emoţionale! Nu este exclusă o altercaţie cu clanurile“

Noi dezvăluiri incredibile despre Răzvan Ciobanu: „Avea probleme emoţionale! Nu este exclusă o altercaţie cu clanurile“ camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Moartea violentă pe care a avut-o Răzvan Ciobanu în ultima zi a lunii aprilie, atunci când a suferit un accidentu rutier, a născut numeroase controverse şi a adus în centul atenţiei problemele incredibile pe care designerul le avea.

Presa tabloidă şi emisiunile mondene au scos la iveală detalii care nu îi fac deloc cinste lui Răzvan Ciobanu, dar care ar trebui cumva să facă lumină în cazul morţii acestuia, mai ales că au fost luate în calcul trei ipoteze: crimă, sinucidere şi accident.

Deşi mulţi apropiaţi ai designerului au spus că Răzvan Ciobanu nu avea probleme şi nu avea cum să se gândească la sinucidere, Oana Zăvoranu afirmă că acesta avea nevoie de ajutor şi că era o persoană controversată. Mai mult decât atât, ea a spus că este posibil şi că el să fi avut probleme cu interlopii, din cauza consumului de droguri.

„Răzvan era un om controversat, eu îl cunoşteam. Mie îmi pare rău că sunt astăzi în postura părerologului. Răzvan era un om cu probleme emoţionale. Ultima oară când am fost sunată de el, mesajul era: «Ajută-mă, am nevoie de un prieten». Este cunoscută drama prin care a tecut acesta cu fostul iubit, însă cu siguranţă sunt mulţi care vor apărea. Cert este un lucru: Răzvan era un om contrversat, se ştia că avea probleme cu drogurile, nu este exclusă nicio altercaţie cu clanuri. Eu am fost căutată de el de multe ori în momente de disperare. Nu am fost prieteni. M-a sunat imediat după bătaia celebră cu fostul iubit, m-a rugat să vin la el. Nu eram atât de apropiaţi, adică cred că l-am văzut pe Răzvan de 5-6 ori în viaţa mea, eram mai mult cunoştinţe, dar era clar o rugăminte de-ale lui de a veni, că era distrus. Nu m-am dus pentru că... i-am zis că «nu vin, doamne fereşte, vine ăla (fostul iubit, n.r.) şi se iscă un scandal»“, a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.