Vedete

Noi fotografii cu Cătălina Ponor şi Bogdan Jianu! Uite ce declaraţie a primit gimnasta de la logodnicul său

de admin

Noi fotografii cu Cătălina Ponor şi Bogdan Jianu! Uite ce declaraţie a primit gimnasta de la logodnicul său camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Petrecere mare acasă la gimnasta noastră, care şi-a aniversat ziua de naştere alături de iubit, familie şi prieteni.

Pentru Cătălina Ponor această aniversare a venit cu o dublă bucurie: o petrecere alături de cei dragi, dar şi un preţios inel de logodnă primit de la iubitul său, Bogdan Jianu, la începutul acestei luni.

De obicei foarte discretă cu viaţa sa privată, sportiva le-a arătat, totuşi, fanilor săi internauţi un crâmpei din această zi specială, anume o fotografie cu toţi cei pe care i-a avut alături. Printre ei s-a aflat şi colegul său de breaslă, Marian Drăgulescu, care apare într-o fotografie de grup alături de actuala sa parteneră.

Cum era de aşteptat, logodnicul său, Bogdan Jianu, a marcat această zi cu o postare emoţionantă, încă de la primele ore ale zilei: "Thank you for loving me, for keeping us toghether. You are the heart and the soul of this family. Happy birthday! Love you! (Mulţumesc pentru că mă iubeşti, că ne ţii împreună. Tu eşti inima şi sufletul acestei familii. La mulţi ani! Te iubesc!), a scris acesta pe pagina sa de socializare, subliniind că cifra 8 este una specială pentru ei - 08.08 este data la care Cătălina i-a spus "Da" lui Bogdan.

Modifică Setările