Royal Babies

Noi fotografii cu gemenii lui Charlene de Monaco în vacanţă la New York

Noi fotografii cu gemenii lui Charlene de Monaco în vacanţă la New York

Copiii Prinţului Albert de Monaco şi-ai soţiei acestuia, Prinţesa Charlene, cresc văzând cu ochii. Mai exact, gemenii suveranilor statului Monaco au împlinit patru ani şi fac ceea ce fac, de obicei, toţi copiii. Se bucură de copilărie.

Ei bine, prinţesa în vârstă de 40 de ani continuă seria de escapade de iarnă, aceasta luându-şi gemenii şi ducându-i într-o excursie tocmai la New York. Din fericire pentru fanii familiei princiare de Monaco, Charlene a ţinut să împărtăşească pe contul ei oficial de Instagram cadre de vacanţă cu gemenii Gabriella şi Jacques. 

Îi putem vedea pe gemenii cei adorabili şi blonzi explorând străzile din New York şi atracţiile locale ale metropolei, printre care şi vizitarea celebrei clădiri Empire State Building. Charlene şi-a însoţit montajul cu fotografii din vacanţa de familie cu următorul mesaj: "Prima excursie la New York. O aventură extraordinară şi o experienţă deosebită. Mulţumesc."

Prinţesa Charlene de Monaco postează deseori pe contul ei de Instagram cadre de familie cu cei doi copii care au împlinit patru ani în luna decembrie. Contul este urmărit de puţin peste 100.000 de oameni, un număr relativ mic pentru o persoană publică precum soţia lui Albert de Monaco.