Meghan & Harry

Noi fotografii cu Prinţul Harry şi Meghan Markle, în casa lor din Montecito. Ducii au fost incluşi pe lista celor mai influenţi oameni din lume

Noi fotografii cu Prinţul Harry şi Meghan Markle, în casa lor din Montecito. Ducii au fost incluşi pe lista celor mai influenţi oameni din lume camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ieri, în ziua când Prinţul Harry a împlinit 37 de ani, am avut parte de o surpriză din partea acestuia şi a soţiei lui, Meghan Markle.

Ei bine, Ducii de Sussex au apărut într-o serie de fotografii noi în suplimentul Time al celor mai influente 100 de persoane de lume, una dintre acestea fiind aleasa pentru coperta prestigioasei publicaţii. Este vorba despre o fotografie spectaculoasă, care-l prezintă pe prinţ stand aşezat în spatele lui Meghan, pozată în picioare, cei doi fiind incluşi în secţiunea Icons a revistei, alături de alte nume celebre precum Naomi Osaka, Dolly Parton, Britney Spears şi Alexei Navalny.

Celelalte două fotografii cu ducii îi arată pe aceştia la o plimbare prin grădina reşedinţei lor din Montecito, îmbrăcaţi în ţinute complementare şi zâmbindu-şi unul altuia, şi pozând, apoi, în faţa unei ferestre a casei. Evident că alegerea acestei coperte pentru lista celor mai influenţi oameni ai anului 2021 a fost privită cu dezaprobare de o mare parte a publicului, pentru simplul motiv că acţiunile celor doi nu sunt considerate atât de semnificative pentru a-i plasa în acest grup select de către revista Time.

Alţi cititori au observat şi faptul că fotografiile cu cei doi au fost retuşate destul de intens sau că poziţionarea lui Meghan Markle în faţa prinţului, în poza de copertă, vorbeşte foarte mult despre dinamica din acest cuplu şi despre cine are ultimul cuvânt în familia lor.

Foto: Time

Comentarii

Modifică Setările