Vedete

Noi fotografii de cuplu cu Rihanna şi Hassan Jameel. Sunt în vacanţă cu familia lui

Noi fotografii de cuplu cu Rihanna şi Hassan Jameel. Sunt în vacanţă cu familia lui camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

După luni întregi în care nu s-a mai auzit nimic despre cuplul lor, iată că paparazzi au reuşit să-i surprindă împreună. Şi nu oricum, ci însoţiţi de familia lui, semn că relaţia lor e pe cât se poate de seriosă.

Rihanna şi miliardarul Hassan Jameel au o relaţie amoroasă încă din iunie 2017, însă în tot acest timp au fost foarte discreţi. S-au afişat rar şi n-au vorbit nicicând despre relaţia lor, şi, pare-se, aşa a şi rezistat relaţia lor. Ieri, cei doi au fost prinşi în Italia, alături de familia lui Hassan Jameel.

Cei doi nu s-au ferit să facă gesturi intime în faţa acestora, semn că relaţia lor este una puternică, asumată şi rezistentă. Luna trecută, Riri dezvăluia că s-a mutat în Anglia şi că graţie acestei decizii are parte de o viaţă cât se poate de normală. Nu ştim dacă iubitul s-a mutat cu ea, dar e mai mult decât clar că urmează lucruri benefice pentru cuplul lor. Forbes a numit-o pe Riri cea mai bogată femeie din industria muzicală, averea ei ridicându-se la 600 de milioane de dolari.