Case Regale

Noi fotografii de la nunta fratelui lui Kate Middleton. Soţia lui a purtat rochia de mireasă a socrei, veche de 41 de ani

Noi fotografii de la nunta fratelui lui Kate Middleton. Soţia lui a purtat rochia de mireasă a socrei, veche de 41 de ani camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Pe 11 septembrie, James Middleton, fratele mai mic al lui Kate Middleton, s-a căsătorit cu aleasa sa, franţuzoaica Alizée Thevenet, în peisajul superb al regiunii Provence din Franţa.

De profesie analist financiar, Alizée a purtat cu această ocazie o rochie de mireasă specială, împrumutată de la nimeni alta decât soacra sa şi mama lui Kate Middleton, Carole. Este aceeaşi rochie de mireasă purtată de Carole Middleton la nunta ei din 1980 cu tatăl Ducesei de Cambridge, Michael Middleton.

Soţia lui James a declarat că s-a îndrăgostit de această rochie vintage după ce a probat-o de curiozitate. “Mi s-a potrivit perfect şi era fix ceea ce îmi doream. M-a deranjat dintotdeauna că rochiile de mireasă sunt purtate doar o dată şi m-am bucurat să-i mai dau o şansă la viaţă unei astfel de rochii superbe”, spune Alizée într-un interviu pentru revista Hello.

Această rochie veche de 41 de ani poate fi admirată într-o fotografie nouă făcută publică de către cei doi miri, aceştia pozând într-o maşină retro decapotabilă, împodobită cu flori, după nunta care a avut loc la o cramă din celebra regiune franceză, mai exact Chateau Léoube.

Foto: Revista Hello!

Comentarii

Modifică Setările