Evenimente

Noi fotografii din serialul eveniment ”The Crown”, sezonul 5. Imagini cu lady Diana şi prinţul Charles din călătoria în care au sărbătorit 10 ani de mariaj

Noi fotografii din serialul eveniment ”The Crown”, sezonul 5. Imagini cu lady Diana şi prinţul Charles din călătoria în care au sărbătorit 10 ani de mariaj camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Fanii ”The Crown” aşteaptă cu înfrigurare un nou sezon. Au apărut noi fotografii cu secvenţe din acest serial eveniment, de mare succes.

Imaginile îi înfăţişează pe Lady Diana şi prinţul Charles în vacanţa lor din Italia, cu ocazia sărbătoririi a zece ani de mariaj.

Actorii au fost înlocuiţi, aşa cum deja ne-am obişnuit. Prinţesa Diana este jucată acum de Elizabeth Debicki, iar prinţul Charles de Dominic West. Ei le succed actorilor Emma Corrin şi Josh O’Connor, care au jucat aceleaşi roluri în sezonul 4.

Debicki şi West au filmat pe iahtul Christina O Valletta, în Palma de Mallorca. Din secvenţa celebră nu au lipsit copiii Timothee Sambor, în vârstă de 11 ani şi Teddy Hawley, în vârstă de 7, în rolurile prinţilor William şi Harry.

Sezonul 5 din ”The Crown” ne prezintă o Diana mai matură, dar şi problemele familiei regale, care au culminat cu despărţirea dintre cei doi în 1990.

Ambarcaţiunea pe care s-a filmat, iahtul Christina O Valletta, în Palma de Mallorca, a aparţinut lui Jackie Kennedy şi magnatului grec Aristotle Onassis. Acesta poate fi închiriat pentru suma de 627.505 dolari pe săptămână.

Sezonul 5 din ”The Crown” va include prăbuşirea căsniciei regale dintre prinţul de Wales şi Diana, dar şi moartea sa, din 1997.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările