Royals

Noi fotografii superbe cu Prinţul Albert, Prinţesa Charlene şi gemenii lor în vârstă de cinci ani

Noi fotografii superbe cu Prinţul Albert, Prinţesa Charlene şi gemenii lor în vârstă de cinci ani camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Chiar dacă umblă vorba că mariajul lor nu este cel mai fericit din lume, iată că cei doi au ajuns, cum necum, la aniversarea de nouă ani de căsnicie.

Pe 1 iulie, Prinţul Albert de Monaco şi soţia lui, Charlene, au marcat acest eveniment printr-una dintre cele mai cool fotografii de familie de la casele regale.

Nimic formal, nimic pretenţios, doar doi soţi şi părinţi pozând alături de copiii lor, în atmosfera superbă a unui apus la malul mării. Prinţul Albert apare îmbrăcat foarte văratic, cu o cămaşă cu imprimeu floral şi pantaloni albi, în timp ce soţia sa poartă o rochie portocalie şi un colier lung, turcoaz. 

Într-una dintre cele două poze aniversare făcute publice de palatul monegasc apar şi gemenii în vârstă de cinci ani ai suveranilor din Principat, Prinţii Jacques şi Gabriella.

Cu puţin timp înainte, a fost făcut public un alt portret al celor patru, realizat într-un salon al palatului princiar din Monaco. De data aceasta, a fost vorba despre o poză ceva mai formală, cu părinţii şi copii îmbrăcaţi foarte elegant, în costume, respectiv rochii preţioase.

Charlene a arătat pur şi simplu superb în rochia ei neagră, lungă, look-ul fiind completat de un machiaj şi o coafură şic.