News

Noi scene de sex la „Ferma“? Diana Belbiţă şi Marius nu s-au mai putut abţine, iar Pro TV a cenzurat imaginile

Noi scene de sex la „Ferma“? Diana Belbiţă şi Marius nu s-au mai putut abţine, iar Pro TV a cenzurat imaginile camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Se pare că imaginile cenzurate au devenit un obicei pentru cei de la Pro TV, mai exact pentru producătorii emisiunii „Ferma“, show în care par a fi scene de sex zilnic.

Dacă, până acum, cei care erau în centrul atenţiei din cauza cadrelor interzise minorilor erau Brigitte şi Florin Pastramă, ediţia de marţi seară a show-ului „Ferma“ a readus la suprafaţă povestea dintre Diana Belbiţă şi Marius, despre care s-a spus în mai multe ediţii trecute că sunt la un pas de a forma un cuplu.

În timpul jocului „Adevăr sau Provocare“, Diana Belbiţă şi Marius au fost puşi de concurenţi să se pupe, iar Kamara a insistat ca ei să se sărute. „Vreau să o săruţi pe Belbiţă acum. Pe gură. E provocarea mea. Trebuie să o săruţi pe Belbiţă pe gură“, i-a spus Kamara lui Marius.

Cei doi concurenţi de la „Ferma“ s-au conformat şi le-au dat apă la moară celor care afirmat că nu mai este mult până când vor confirma că sunt un cuplu.

„Eu cred că Kamara a mers un pic prea departe cu gândul şi, dacă noi tot am susţinut că suntem doar prieteni, eu şi Marius, a vrut el să vadă dacă e mai mult de atât. Tind să cred că şi eu şi Marius ne-am înroşit în ultimul hal şi cam asta a fost tot“, a spus Diana Belbiţă, care a fost completată de Ioana Filimon: „Au trecut 10 săptămâni până când Marius a avut curaj să o sărute pe Diana. În sfârşit, a avut c.....“.

La finalul emisiunii, totul a mers chiar mai departe, iar producătorii de la „Ferma“ ne-au arătat cadre din camera fermierului, acolo unde se aflau Diana Belbiţă şi Marius, iar ceea ce se putea vedea pe micile ecrane păreau a fi scene de sex, care au fost însă cenzurate.

„Nu sunt destule paturi în camera comună, ca să dorm şi eu acolo, aşa că probabil o să dorm tot în camera fermierului. Acum stau şi mă gândesc: cred că rămâne un pat în plus în camera fermierului, chiar dacă dorm şi eu acolo“, a spus Diana Belbiţă, în timp ce pe post erau difuzate imagini în care ea şi Marius erau sub plapumă, cu sportiva urcată peste concurent.

Mai multe imagini pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările