News

Noi scene interzise minorilor la „Ferma“! Toţi s-au dezbrăcat şi a început dezmăţul: „Ziceai că suntem la salon de masaj erotic“

Noi scene interzise minorilor la „Ferma“! Toţi s-au dezbrăcat şi a început dezmăţul: „Ziceai că suntem la salon de masaj erotic“ camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Aşa cum Pro TV ne-a obişnuit deja, nu trece niciun episod din „Ferma“ fără ca pe post să vedem imagini interzise minorilor.

De această dată, în ediţia de pe 20 martie, toţi concurenţii au fost implicaţi într-o scenă ce se dorea a fi un simplu masaj. Doar că totul a fost dus în extrem şi s-a întâmplat în grup.

Iniţial, fetele au pus la cale un plan pentru a-i face pe băieţi să le facă masaj, însă a fost nevoie de reciprocitate ca totul să iasă ca la carte. Toţi s-au dezbrăcat şi s-au masat, iar imaginile pe care le puteam vedea pe micile ecrane şi sunetele care se auzeau puteau face parte inclusiv dintr-un film erotic.

„Am făcut un mic SPA, ca să îi ajutăm. După atâta muncă, cred că merită şi ei un pic de relaxare“, a spus Diana Belbiţă la început, după care au început discuţiile erotice.

„Mie îmi place mai hardcore, nu îmi place să fiu mângâiat“, a spus Cătălin Moroşanu. „Atâta timp cât nu-i ceva tare la spate, e ok“, a afirmat Diana Belbiţă, după care s-a auzit Otilia: „Trebuie să mă crăcănez mai tare“.

„A fost cu happy ending, ca să zicem, dar nu la modul ăla. Un final fericit pentru toată lumea“, a spus Silviu Ţolu, care a fost completat de Cătălin Moroşanu: „Când am văzut cum miroase... Ziceai că suntem la salon de masaj erotic, aşa aveam senzaţia“.

Cele mai multe aprecieri pentru felul în care au făcut masaj le-au primit Diana Belbilă, Ioana Filimon şi Otilia.

Modifică Setările