Gossip

North West nu va merge la şcoală!

North West nu va merge la şcoală!

51995332 Kim Kardashian and Kanye West take their daughter North West to a birthday party at 'Build A Bear' at the Westfield Mall in Culver City on March 13, 2016. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Pentru că este prea cool pentru asta! Cel puţin aşa crede celebra ei mamă... O vor înscrie sau nu pe North la şcoală? Fiul lui Kourtney, Mason, nu merge la şcoală. Deşi are 6 ani. Poate mama Kourtney mai aşteaptă să crească... În schimb, Kim nu are de gând să-şi înscrie copiii la şcoală când vor creşte: nici pe North West, nici pe Saint West. Tatăl Kanye West, aţi zice la prima privire asupra cazului,  pare să-i ţină isonul, dacă ne gândim că el a abandonat sutdiile, despre care a trâmbiţat peste tot că le-a considerat inutile. Ba chiar a avut un album intitulat în consecinţă: "College Dropout". Pe de altă parte, mama lui, Donda, a fost profesoară de engleză. Aşa că acum, ce să vezi, Kanye şi-a schimbat opinia, iar asta a născut un conflict în faimosul clan.

"Familia lui Kim crede că este spre binele lui North West să nu meargă la şcoală. Dar Kanye nu e de acord cu asta, fiindcă el vrea ca urmaşii lui să aibă parte de cea mai bună şi scumpă educaţie. Iar Kim spune că nu-i pasă dacă copiii ei merg sau nu la şcoală, fiindcă n-au nevoie de ea oricum. Mai mult, Kim se teme că dacă North ar fi înscrisă la şcoală, copiii s-ar lua de ea, fiindcă e atât de faimoasă şi bogată", povesteşte un apropiat.

Foto: arhivă