News

Nou scandal în Marea Britanie: Meghan Markle şi Prinţul Harry, acuzaţi că sunt ipocriţi

Nou scandal în Marea Britanie: Meghan Markle şi Prinţul Harry, acuzaţi că sunt ipocriţi

Pe zi ce trece, Ducii de Sussex îşi fac tot mai mulţi duşmani, chiar dacă ei încearcă de fiecare dată să pară prietenoşi cu toată lumea.

În ultimele două săptămâni, Prinţul Harry şi Meghan Markle au făcut patru deplasări, toate cu avioane private, iar din această cauză populaţia din Marea Britanie îi pune la zid! Din câte se pare, contestatarii Ducilor de Sussex îi acuză pe aceştia că sunt ipocriţi, deoarece oficial se arată îngrijoraţi de schimbările climatice, dar în privat nu ar da doi bani pe acest lucru.

Potrivit jurnaliştilor britanici, avioanele private poluzează mai rău decât avioanele de linie, deoarece folosesc mai mult combustibil pe oră, raportat la numărul de persoane care călătoresc în aeronavă.

Cel care le-a luat apărarea Ducilor de Sussex este Elton John, cu al cărui avion s-au deplasat Meghan Markle şi Prinţul Harry în sudul Franţei, la Nisa, acolo unde celebrul cântăreţ deţine o vilă de lux. Acesta a spus că a plătit pentru emisiile de carbon pentru a compensa impactul asupra mediului şi că se simte îndreptăţit să îi ia apărarea lui Harry, deoarece Prinţesa Diana i-a fost una dintre cele mai bune prietene.