News

Nouă persoane şi-au pierdut viaţa în accidentul de elicopter în care a murit Kobe Bryant. Cine se afla alături de marele sportiv

Nouă persoane şi-au pierdut viaţa în accidentul de elicopter în care a murit Kobe Bryant. Cine se afla alături de marele sportiv

Nouă persoane şi-au pierdut viaţa în total în accidentul de elicopter în care a murit fostul mare baschetbalist american Kobe Bryant şi fiica sa Gianna, duminică, la Calabasas, în sudul statului California. Alături de el era şi un mare antrenor.

″Nu există niciun supravieţuitor... Se aflau nouă persoane la bordul aparatului de zbor, pilotul şi alte opt persoane″⁣, a afirmat şeriful Alex Villanueva într-o conferinţă de presă. Elicopterul s-a prăbuşit la nord-vest de Los Angeles.

În elicopterul cu care se deplasa baschetbalistul Kobe Bryant (41) se afla şi una dintre cele patru fiice ale sale. Gianna avea doar 13 ani şi era unul dintre pasageri găsiţi fără viaţă la locul teribilului accident. Alături de legendarul sportiv se afla şi un mare antrenor de baschet. 

John Altobelli (56), soţia lui, Keri Altobelli, şi fiica lor, Alyssa, se aflau la bordul elicopterului. Alyssa, 13, juca baschet la aceelaşi club cu fiica lui Bryant. Toţi aceştia au pierit în teribilul accident.

Fratele lui Altobelli, Toy, a confirmat că familia lui a murit în accident, notează CNN. 

 

Kobe Bryant a murit. Ce avere avea şi în ce casă locuia regretatul sportiv NBA

Născut pe 23 august 1978 în Philadelphia, ca cel mai mic dintre cei trei băieţi ai fostului jucător de baschet Joe Bryant, Kobe Bryant s-a apucat de timpuriu de sport. Avea doar 3 ani când a intrat pe un teren de baschet, sport care a devenit un soi de religie pentru copilul obişnuit să stea în tribune la meciurile tatălui şi să studieze strategiile de joc după casetele trimise de bunicul său.

În liceu, era deja omul de bază al echipei Lower Merion High School, terminând ultimul an în glorie, cu titlul de Jucătorul Anului la cupa liceelor. După ce a fost remarcat de Charlotte Hornets, Kobe Bryant a fost cooptat, la numai 17 ani, de Los Angeles Lakers, echipa sa de suflet, la care de altfel a şi activat vreme de două decenii.

În 2016, anul retragerii sale, Kobe Bryant avea în palmares 18 titluri All-Star, 15 selecţii All-NBA Team şi 12 All-Defensive team. A câştigat titlul în NBA de cinci ori, în 2000, 2001, 2002, 2009 şi 2010. Alături de selecţionata olimpică a Statelor Unite ale Americii, fostul mare baschetbalist a câştigat medalia de aur la JO de la Beijing 2008 şi Londra 2012.

Modifică Setările