Meghan & Harry

Noua poză cu Archie, fiul Ducilor de Sussex, este dezamăgitoare. Cum l-au pozat Harry şi Meghan pe fiul lor la doi ani?

Noua poză cu Archie, fiul Ducilor de Sussex, este dezamăgitoare. Cum l-au pozat Harry şi Meghan pe fiul lor la doi ani? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Unii ar spune că cei doi ar fi putut foarte bine să nu facă publică nicio poză cu Archie.

Asta deoarece noua captură cu micuţul Archie Harrison Mountbatten-Windsor, care a împlinit ieri doi ani, este cel puţin dezamăgitoare. Şi asta pentru că este vorba despre o poză în care băieţelul stă cu spatele, iar efectul sepia face greu vizibile detaliile fotografiei.Fotografia a fost publicată pe site-ul fundaţiei celor doi, Archewell, iar fiul ducilor este fotografiat din spate, în timp ce ţine în mână un buchet de baloane.

Chiar şi aşa se poate vedea cât de mult a crescut băieţelul, unul care afişează un păr bogat şi cârlionţat.

Pe lângă această nouă poză, ducii au anunţat că au lansat o iniţiativă caritabilă în onoarea zilei de naştere a lui Archie, una care îşi doreşte sprijinirea accesului la vaccinul anti Covid pentru naţiunile sărace.

Nu este prima dată când Harry şi Meghan postează poze în care nu apare faţa lui Archie, cum a fost cea din martie, în care cei doi apar în grădina reşedinţei lor din Montecito, cu un Archie care îşi ascunde faţa în braţele mamei sale. Chiar şi în felicitarea lor de Crăciun, o fotografie convertită în ilustraţie, nu poate fi perceput chipul băieţelui lor.

Admiratorii regali care doreau să vadă o imagine nouă cu Archie au fost dezamăgiţi de găselniţa celor doi şi intrigaţi de alegerea lor de a-i ascunde faţa copilului.

Comentarii

Modifică Setările