Beauty

Noua protecţie solară de la Bioderma, pentru o piele bronzată şi sănătoasă! (P)

Laboratoarele Dermatologice Bioderma îşi completează portofoliul de produse solare cu Photoderm Spray SPF 30, 200 ml un spray fotoprotector parfumat pentru faţă şi corp ce stimulează mecanismele naturale de autoapărare ale pielii, în timpul expunerii la soare.

Întâlnirea cu soarele la piscină, la mare sau în drumeţii pe culmile munţilor, este o reală plăcere pentru noi toţi însă poate să şi dăuneze pielii dacă nu o îngrijim corespunzător. Expunerea neprotejată la soare poate avea efecte neplăcute imediate, provocând arsuri solare sau insolaţii, dar şi unele mult mai profunde cu urmări pe termen mai lung, ca îmbătrânirea prematură sau chiar cancer cutanat.

Pentru vacanţele tale de neuitat, în deplină siguranţă, Bioderma lansează Photoderm Spray SPF 30 200 ml un spray fotoprotector parfumat pentru faţă şi corp ce asigură o fotoprotecţie externă înaltă, graţie asocierii de filtre solare, completată de protecţia celulară biologică, oferită de complexul biologic brevetat Cellular Bioprotection®. Acest brevet unic stimulează mecanismele naturale de autoapărare ale pielii împotriva stresului oxidativ şi a şocului termic, limitând astfel riscul degradării ADN-ului celular şi dezvoltarea cancerului de piele.

Spray-ul Photoderm SPF 30 200 ml oferă o aplicare uşoară chiar şi în zonele mai greu accesibile, iar formula sa parfumată asigură o utilizare plăcută.

Textura sa ultra-lejeră acoperă uniform suprafaţa pielii şi nu lasă urme albe, este rezistentă la apă şi transpiraţie, fotostabilă şi non comedogenică.

Ingredientele atent selectate asigură o toleranţă excelentă.

Pretul recomandat în farmacii:

Photoderm Spray SPF 30, 200 ml – 69 RON

Site: http://www.bioderma.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/BIODERMARomania?fref=ts