News

Noua stea irlandeză: Eve Hewson, fiica lui Bono de la U2. "Adesea, oamenii au aşteptări mici de la mine. Cred că sunt doar fata lu' tata!"

Noua stea irlandeză: Eve Hewson, fiica lui Bono de la U2. "Adesea, oamenii au aşteptări mici de la mine. Cred că sunt doar fata lu' tata!"

Are 1,55 metri, 28 de ani şi câteva roluri interesante la activ. Iar personajul care o aduce acum în faţă este Anna Wetherell, din serialul de pe HBO Go, The Luminaries

Acum, Eve trăieşte retrasă la Dublin, alături de părinţii ei, pe perioada pandemiei. Dar The Luminaries deja se bucură de succes, aşa că abia aşteaptă să reia filmările. Născută chiar în Dublin, Eve este cea de-a doua fiică a solistului U2, Bono, pe numele lui adevărat Paul David Hewson, şi a soţiei lui, Ali Hewson. Bono şi Ali sunt căsătoriţi de 38 de ani şi s-au cunoscut pe când aveau doar 12 ani! Şi pentru că s-a născut pe 7 iulie la ora 7 dimineaţa, părinţii au ales numele Eve, adică mijlocul cuvântul SEVEN (Şapte). Eve mai are o soră mai mare, Jordan, şi doi fraţi mai mici, Elijah şi John (foto jos: Bono, alături de soţie şi cele două fiice). "Nu am primit bani de la tata. Trebuie să muncesc pentru a-mi câştiga existenţa", spune Eve, care joacă în filme din 2008. Pe de altă parte, tot ea recunoaşte că faimosul ei tată a pus umărul pentru a-i asigura primele audiţii, atunci când şi-a început cariera de actriţă. "Ştiu că nu aşa ar trebui să funcţioneze sistemul, cu pile, dar dacă uşa e deschisă, intri. Arătaţi-mi mie pe cineva care n-ar intra!", a spus ea cu sinceritate. Totuşi, pilele vin la pachet cu un risc: e greu, când ai un tată celebru, să îţi construieşti o imagine separată de a lui. "Este deranjant că nu te pot vedea pe tine ca individ, separat de tatăl tău. Adesea, au aşteptări mici de la tine, cred că nu eşti în stare de nimic, că eşti doar fata răsfaţată a lu' tata. Iar când arăţi că ai talent, sunt complet surprinşi", comentează Eve, care a studiat actoria la New York Film Academy şi a debutat într-un scurtmetraj, alături de sora mai mare, Jordan.

Printre altele, Eve a apărut în seria lui Steven Soderbergh din 2014 The Kick, dar şi în versiunea Robin Hood, în care Robin este interpretat de Taron Egerton (actorul cunoscut pentru rolul lui Elton John), iar ea o joacă pe iubita lui Robin. Cât despre The Luminaries, scena de sex din al doilea episod, în care Eve îşi face de cap cu bărbatul altei femei, deja a pus pe jar publicul. Este rolul cu cea mai mare întindere pentru ea până acum, iar serialul, a cărui acţiune se petrece în Noua Zeelandă a secolului al XIX-lea, se bucură de mare succes în Marea Britanie: până acum a înregistrat audienţe de până la 6,2 milioane de telespectatori.

Un succes mult dorit după o perioadă de eforturi pentru Eve. "Să ai o carieră la Hollywood este ca şi cum ai avea un iubit rău. Îl iubeşti la nebunie, dar el nu-ţi e fidel. Am momente când îmi vine să renunţ şi să mă fac educatoare de grădiniţă. Aş fi fost mult mai liniştită. Nici acum nu vă pot spune clar de ce am vrut să mă fac actriţă. Multă vreme nu mi-am dorit asta. Mi s-a părut că aş fi ridicolă. Acum văd că e o meserie care te consumă şi te face să te simţi singur, de fapt", mărturisea Eve chiar în urmă cu 2 zile. Singurătatea despre care vorbeşte probabil că vine şi din faptul că Eve încă nu şi-a găsit echilibrul în plan personal. A avut o relaţie cu actorul James Lafferty din 2010 în 2015, dar de atunci, oficial, cel puţin, este singură.

Foto: Getty Images

Citește și ...