News

Noul iubit al lui Megan Fox a cucerit şi alte femei celebre. Cine este Machine Gun Kelly?

Noul iubit al lui Megan Fox a cucerit şi alte femei celebre. Cine este Machine Gun Kelly?

Apărut de nicăieri, tipul acesta de 30 de ani şi 1,92 metri, cu păr oxigenat, pare să fi pus capăt căsniciei de zece ani a lui Megan Fox cu Brian Austin Green. Iar numele lui de scenă te duce cu gândul la vreo namilă virilă: Machine Gun. Dar surpriză...

Machine Gun Kelly este un tip firav, din categoria Pete Davidson. Nu întâmplător l-am adus în discuţie. Cine se aseamănă se adună, Kelly fiind cel mai bun prieten al lui Pete (foto jos) - pentru cine nu-şi aminteşte despre Davidson, este vorba despre comediantul de 26 de ani care le numără printre cuceririle sale pe Kate Beckinsale, Ariana Grande şi Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford.

Ei bine, nu ştim exact care este secretul farmecului celor doi - cert este că Machine Gun, cântăreţ american care cochetează cu actoria, are exact acelaşi profil. Iar mai nou, cei doi buni prieteni par că se bat în cuceriri celebre. Acum, Machine a înscris cât se poate de bine în această competiţie, de vreme ce frumoasa Megan Fox începuse să filmeze cu el (înainte de izbucnirea pandemiei) pentru pelicula Midnight in Switchgrass. Iar după oprirea filmărilor, a petrecut tot mai mult timp alături de el, între cei doi înfiripându-se mai mult decât o simplă prietenie. "Au început ca prieteni, iar de aici relaţia lor s-a transformat în altceva. Megan crede că MGK este un tip foarte cool, aşa că totul a devenit romantic. Categoric sunt împreună şi vor să vadă unde va duce povestea lor", a declarat o sursă apropiată celor doi. Mai mult, ca să pună paie pe foc, Megan a acceptat să apară şi în noul lui clip pentru piesa Bloody Valentine, la doar câteva zile după ce soţul actriţei, Brian Austin Green, a confirmat că s-a despărţit de ea după zece ani de căsnicie. Şi ce clip: cei doi se comportă ca un cuplu năbădăios, iar acţiunea se petrece în dormitor (vezi clipul mai jos). Nici versurile piesei lui, Bloody Valentine, nu sunt mai prejos: "Tu eşti cea mai bună dintre iubitele pe care le-am avut (...) Nu pot ascunde ceea ce simt pentru tine", spune cântecul. Videoclipul are deja 2,4 milioane de vizualizări, iar asta nu ne miră. MGK a avut parte de cea mai tare publicitate. Practic, i s-a deschis poarta către un nou public care nici nu auzise de el până acum, graţie relaţiei cu Megan Fox. Inclusiv contul lui de Instagram a explodat, ajungând la peste 6 milioane de followerşi.

 

Oare ce spun acum fostele lui iubite? Fiindcă Megan nu este singura cucerire celebră din panoplia lui Kelly. Alături de el s-au aflat şi Noah Cyrus, sora lui Miley Cyrus. Dar şi Demi Lovato, cu care ar fi avut o aventură. Nu în ultimul rând, planturoasa Amber Rose i-a fost iubită lui MGK vreme de 4 luni în 2015. Iar ceea ce puţini ştiu este că Machine are, la rândul său, un copil - o fiică în vârstă de 12 ani, Casie, din relaţia cu Emma Cannon. La un simplu calcul, rezultă că fiica lui a venit pe lume când Kelly abia împlinise 18 ani! Megan are, din căsnicia cu Brian Austin Green, trei copii. Acum, dacă zvonurile legate de Fox sunt adevărate, atunci trebuie să remarcăm o upgradare a lui Kelly la capitolul cuceririlor!

Foto: Getty Images, YouTube