Royals

Nu e cea mai bună apariţie a ei! Regina Letizia, într-o ţinută bătrânicioasă şi anostă

Nu e cea mai bună apariţie a ei! Regina Letizia, într-o ţinută bătrânicioasă şi anostă

O admirăm pe Regina Spaniei pentru stilul vestimentar desăvârşit şi pentru alegerile curajoase, care par să depăşească tiparele stilistice impuse de o casă regală. Totuşi, la cel mai recent eveniment oficial, soţia Regelui Felipe a dezamăgit prin alegerea vestimentară.

foto: hepta

Regina Letizia, la cel mai recent eveniment oficial de la Palatul Regal din Madrid

E una dintre cele mai stilate regine, neferindu-se să poartă obiecte vestimentare atipice, semnate de cei mai curajoşi oameni din industria modei. Totuşi, la evenimentul de acum câteva zile, organizat la Palatul Regal din Madrid, Regina Letizia a purtat un outfit cu un croi de-a dreptul bătrânicios, deloc în stilul ei.

O ţinută clasică, ”safe”

Dacă de regulă o vedem purtând rochii cu design inedit sau cămăşi cu elemente stilistice deosebite, de data aceasta, Regina Letizia a urmat legile stilistice ”ca la carte” şi a apărut îmbrăcată într-un costum deux-pieces, compus dintr-un sacou cambrat şi o fustă cu un imprimeu de leopard, conică, creată de designerul Roberto Verino.

Outfitul ei s-a continuat cu o pereche de pantofi stilletto LODI ”Sara”, o cămaşă albă Boss ”Banora” şi cercei cu rubine şi diamante. O ţinută ”safe”, bătrânicioasă şi anostă, deloc curajoasă, aşa cum ne-a obişnuit până acum Regina Spaniei. Vouă vă place?

Modifică Setările