News

Nu îmbătrânesc! Vedete cu gene latino care au oprit timpul în loc

Nu îmbătrânesc! Vedete cu gene latino care au oprit timpul în loc camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Timpul este mai generos cu vedetele de origine latino. 

În sensul că anii nu le marchează trupul şi chipul aşa cum se întâmplă în cazul altor staruri din aceeaşi generaţie, dar cu alt background genetic.

Actriţa de origine mexicană Salma Hayek are 53 de ani şi trebuie să recunoaştem că nu-i arată deloc. Poate că o ajută şi viaţa lipsită de griji pe care o duce alături de soţul ei miliardar.

Este deja foarte cunoscut cazul divei Jennifer Lopez, o vedetă care a împlinit 50 de ani în luna iunie şi care afişează un corp mai tonifiat ca niciodată. E clar că logodnica lui Alex Rodriguez munceşte mult şi la sală, dar cu siguranţă o ajută şi genele. 

Sofia Vergara este puţin mai tânără, are 47 de ani, dar şi ea este un caz demn de toată admiraţia, având frumuseţea ei naturală şi tinereţea chipului, foarte puţin ajustat de botox sau alte substanţe de genul acesta. 

Penelope Cruz are 45 de ani şi este strălucitoare. Urmele trecerii timpului sunt foarte puţin evidente pe chipul soţiei lui Javier Bardem. E posibil să o ajute şi viaţa tihnită pe care aceasta o duce în Spania natală şi aerul mediteranean pe care-l respiră acolo.

Eva Longoria, în vârstă de 44 de ani, ne demonstrează că maternitatea chiar poate să-ţi confere o lumină aparte, care îţi ia ani buni de pe chip.

 Foto: profimedia