Vedete

Nu mai e o fată cuminte! Cleopatra Stratan surprinde în noul videoclip

Nu mai e o fată cuminte! Cleopatra Stratan surprinde în noul videoclip camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Fiica lui Pavel Stratan continuă să surprindă, explorându-şi senzualitatea la vârsta adolescenţei.

Cleopatra Stratan este de nerecunoscut! Cu un decor ce te duce cu gândul la perioada anilor ’90, videoclipul celei mai nou piese a ei, „La uşa mea“, dezvăluie o Cleopatra Stratan diferită, care îşi pune în evidenţă latura sexy şi încrezătoare şi care nu este dispusă să se întoarcă în trecut.

„Piesa «La uşa mea» vine de la Marius Dia şi Alex Parker şi mi-a plăcut din start. Pot spune că şi eu am lucrat la ea pentru că versurile îmi aparţin, aceasta fiind prima piesă lansată cu versurile mele în totalitate. «La uşa mea» este o piesă ritmată cu un mesaj demn: orice fată poate să treacă peste o despărţire, să-şi şteargă lacrimile şi să nu ofere o a doua şansă. Despre asta e piesa. Filmările au fost extenuante, însă am primit o energie absolut minunată de la dansatori şi echipă. Sper din suflet să vă placă piesa şi să o simţiţi aşa cum o simt eu!”, mărturiseşte Cleopatra.

Cleopatra Stratan a cunoscut succesul mondial încă de la vârsta de 3 ani cu piesa “Ghiţă”, ce s-a auzit în ţări precum Japonia, Spania şi Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are şi propria ei papuşă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.

Artista născută în Republica Moldova deţine nu mai puţin de şase recorduri internaţionale – cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţa unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o ţară la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes.