Vedete

Nu mai ştie cum să atragă atenţia. Kourtney Kardashian o ironizează pe Victoria Beckham

Nu mai ştie cum să atragă atenţia. Kourtney Kardashian o ironizează pe Victoria Beckham

Kourtney Kardashian nu mai ştie cum să iasă în evidenţă după ce surorile sale mai mici, Kylie Jenner şi Khloe Kardashian, au acaparat toate paginile ziarelor cu articole despre sarcinile lor.

După ce a participat alături de mai tânărul său iubit la un meci de fotbal din Paris, iată că acum Kourtney Kardashian a provocat agitaţie pe Internet cu cea mai recentă fotografie, trasă la indigo după cele ale fostei Spice Girl, Victoria Beckham. Recreând una dintre fotografiile iconice ale soţiei lui David Beckham, cea mai mare dintre surorile Kardashian ( 38 de ani), s-a pozat cu în pantofi cu toc, într-o poziţie incomodă.

S-a pozat în aceeaşi ipostază ca Victoria Beckham

Kourtney vorbea la telefon în timp ce stătea cu unul dintre picioare în poziţie verticală, demonstrându-şi flexibilitatea. "Victoria, te sun mai târziu, tocmai ce m-am întors de la un meci de fotbal", a scris vedeta pe Instagram, ironizând-o pe Victoria Beckham.

Fanii s-au întrebat-o dacă nu cumva face referire la designerul Victoia Beckham care s-a pozat de mai multe ori în aceeaşi ipostază atrăgătoare, fie în pantaloni sau îmbrăcată în rochie. Fotografia este o copie fidelă a celor cu care Victoria îşi delecta fanii pe Instagram.

Foto: Instagram