News

Nu o mai ascund! Eva Mendes, surprinsă în public cu fiica cea mare. Seamănă perfect cu Gosling!

Nu o mai ascund! Eva Mendes, surprinsă în public cu fiica cea mare. Seamănă perfect cu Gosling!

Semi Exclusif - Eva Mendes se promène avec sa fille Esmeralda Amada Gosling dans les bras sur Madison Avenue à New York, le 26 septembre 2017 Veuillez flouter le visage de l’enfant avant publication Please hide children face prior publication Semi Exclusive. Actress Eva Mendes is walking with her daughter Esmeralda Amada Gosling on Madison Avenue in New York, NY on September 26, 2017

După ani şi ani în care ne-am întrebat cum arată primul născut al Evei Mendes şi-al partenerului ei de viaţă, actorul Ryan Gosling, iată că avem ocazia să ne lămurim! Esmeralda Amada, doamnelor şi domnilor!

foto: Hepta

Eva Mendes şi Esmeralda Amada Gosling, fiica sa

A venit pe lume în septembrie 2014, însă putem număra pe degete ocaziile în care am văzut-o pe micuţa Esmeralda Amada. Oricum, ”văzut” e mult spus, căci părinţii ei s-au asigurat, de fiecare dată, că o acoperă suficient de mult, încât paparazzi să nu surprindă vreun cadru clar cu chipul micuţei. O decizie care, desigur, a intensificat ”vânătoarea”!

Esmeralda a împlinit 3 ani acum câteva săptămâni

Acum, însă, avem ocazia s-o vedem pe micuşa Esmeralda Amada în toată splendoarea ei, alături de celebra ei mamă, pe celebrul Madison Avenue din New York. Şi trebuie să recunoaştem că e o adevărată frumuseţe, moştenind trăsăturile cele mai frumoase de la părinţii ei celebri.

În imaginile respective, Esmeralda purta o rochiţă albastră, cu bulinuţe albe, iar în picioare o pereche de pantofi albi, cu şiret. La fel de şic era şi mama ei, Eva purtând o cămaşă cu buline, o pereche de skinny jeans şi stilettos înalţi. Ce să mai, a fost o apariţie decupată din reviste...

Aşteptăm cu nerăbdare, aşadar, s-o vedem în public şi pe surioara mai mică a Esmeraldei, Amada Lee, care a venit pe lume pe 29 aprilie 2016. Şi – de ce nu – familia Mendes-Gosling în formulă completă!

Modifică Setările