Royals

Nu Regina a avut ultimul cuvânt! Cui i-a cerut acordul Prinţul Harry pentru a se căsători cu Meghan Markle?

Nu Regina a avut ultimul cuvânt! Cui i-a cerut acordul Prinţul Harry pentru a se căsători cu Meghan Markle?

LONDON, ENGLAND - JULY 17: Meghan, Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex visit the Nelson Mandela Centenary Exhibition at Southbank Centre's Queen Elizabeth Hall on July 17, 2018 in London, England. The exhibition explores the life and times of Nelson Mandela and marks the centenary of his birth. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

În primăvara acestui an, Harry a renunţat la burlăcie şi s-a căsătorit cu actriţa Meghan Markle, care astfel a devenit Ducesă de Sussex. Deşi toată lumea ştie că membrii familiei regale trebuie să îi ceară acordul Reginei pentru a se căsători, nepotul ei a cerut binecuvântarea în altă parte!

După cum spune reporterul regal Katie Nicholl, Harry are o relaţie specială cu Kate Middleton, iar aceasta este cea căreia Prinţul i-a cerut acordul pentru a o cere în căsătorie pe Meghan. Prima oară, Kate şi Meghan s-au întâlnit în toamna anului 2016, atunci când Harry le-a făcut cunoştinţă, iar a doua întâlnire dintre ele a avut loc la începutul anului 2017. Din fericire, toate întâlnirile au decurs foarte bine, iar Ducesa de Cambrige i-a spus Prinţului Harry că ar face bine să o ia pe Meghan Markle de soţie.

„Relaţia lor este foarte apropiată. Kate este ca un mentor pentru Harry, iar el a ţinut neapărat să aibă aprobarea ei. Chiar dacă Meghan este diferită de Kate, Ducesa de Cambridge a ajutat-o foarte mult pe Ducesa de Sussex să se acomedeze cu noua viaţă“, a spus Katie Nicholl că i-a dezvăluit o sursă demnă de încredere.

Deşi multă lume spune că relaţia dintre ele nu ar fi una foarte apropiată, Katie Nicholl afirmă că Meghan Markle apreciază foarte mult ajutorul primit din partea lui Kate Middleton. Mai mult decât atât, şi Ducesa de Cambridge se bucură de faptul că Ducesa de Sussex este în centrul atenţiei şi că presa eset pe urmele ei, pentru că astfel ea este mai relaxată şi se poate concentra mai mult pe viaţa de familie.

Modifică Setările