News

Nu renunţă la viaţa pe străzi! Fost model de fitness şi fosta soţie a unui actor din Baywatch a surprins din nou. Nu mai seamănă deloc cu femeia de altădată

Nu renunţă la viaţa pe străzi! Fost model de fitness şi fosta soţie a unui actor din Baywatch a surprins din nou. Nu mai seamănă deloc cu femeia de altădată camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

Era aşa de frumoasă, avea un corp la care visează orice femeie, dar acum e de nerecunoscut! Trăieşte pe străzi din 2016, iar acum, la începutul lui 2021 a surprins...negativ. E tot pe stradă şi mănâncă tot din gunoaie. 

Poate nu mulţi cunosc povestea lui Loni Willison, fostul fotomodel de fitness care impresiona cu formele ei, dar şi cu chipul angelic. A fost căsătorită cu actorul Jeremy Jackson, cel care a jucat în Baywatch, din anul 2012 şi până la divorţul lor cu năbădăi din 2014. Povestea lor de iubire nu a fost deloc una obişnuită, aceasta l-a acuzat, atunci, pe fostul ei soţ că a încercat să o stranguleze în timpul unei altercaţii violente.

Viaţa ei s-a schimbat radical de atunci, a ajuns să trăiască pe străzi şi să mănânce din gunoaie. Apariţia ei de la începutul anului 2021 a atras atenţia. Se pare că aceasta nu este pe calea cea bună, nu renunţă deloc la traiul pe străzi. 

Loni Willison a fost fotografiată în Santa Monica! Aceasta e tunsă foarte scurt şi neglijent, este murdară din cap până în picioare şi cară cu ea un cărucior uriaş cu vechituri. În poze se poate observa cum adună mâncare de pe jos sau de la gunoi pe care ulterior o mănâncă. Priviţi în galeria foto!

Cum a ajuns fotomodelul să trăiască pe străzi şi să mănânce din gunoaie

Femeia trăieşte pe străzile din Venice beach şi continuă să sufere din cauza dependenţei de droguri şi a problemelor mentale. Recunoscută de jurnalişti în timp ce îşi plimba lucrurile într-un cărucior pentru cumpărături, Loni le-a declarat că se descurcă bine şi că n-a mai avut vreun contact cu fostul ei soţ de ani de zile. "Nu vreau să mă ajute nimeni", le-a replicat femeia acestora.

Cea care apărea, odată, pe copertele revistelor de fitness a declarat, în 2018, că a ajuns pe străzi după ce şi-a pierdut jobul şi n-a mai fost în stare să-şi plătească chiria, situaţie în urma căreia a avut o cădere nervoasă. Cu toate că prietenii acesteia au încercat atunci să o ajute să se pună pe picioare şi să scape de dependenţa de droguri, iar proprietarul unei clinici de dezintoxicare s-a oferit să îi ofere tratament gratis, femeia a refuzat aceste ajutoare şi a continuat să trăiască pe străzi.

Foto: Profimedia

Modifică Setările