Vedete

Nu se mai ascund! Ben Affleck şi Ana de Armas îşi trăiesc iubirea în văzul tuturor

Nu se mai ascund! Ben Affleck şi Ana de Armas îşi trăiesc iubirea în văzul tuturor camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cei doi sunt văzuţi tot mai des prin Los Angeles şi nu se mai feresc să arate că formează un cuplu.

O fi pandemie, dar ce ştie dragostea? Ben Affleck şi Ana de Armas îşi trăiesc din plin iubirea proaspăt înfiripată pe platourile de filmare ale thrillerului erotic Deep Water. Ba chiar abia s-au întors din Havana şi Costa Rica, unde tânăra actriţă cubaneză i-a prezentat familia şi prietenii şi unde au avut parte de cele mai fierbinţi nopţi latino.

Reîntorşi în California, cei doi sunt văzuţi tot mai des plimbându-se pe străzi şi nu se mai feresc să arate că formează un cuplu.

Deunăzi, Ben Affleck şi Ana de Armas au fost surprinşi în timpul unei ieşiri în zona Pacific Palisades, când Ana şi-a luat cu ea şi patrupedul pufos. Şi, dacă înainte se temeau să fie văzuţi în ipostaze tandre şi mimau o relaţie de pură amiciţie, iată că de această dată, chiar în zonele cunoscute ca fiind împânzite de paparazzi, cei doi actori au mers relaxaţi ca orice alt cuplu de îndrăgostiţi, ţinându-se de mână, îmbrăţişându-se şi zâmbindu-şi cu afecţiune. (vezi galeria foto)

Foto: Profimedia