News

Nu-şi mai ascund relaţia! Au sosit pe covorul roşu ţinându-se de mână

Nu-şi mai ascund relaţia! Au sosit pe covorul roşu ţinându-se de mână

CANNES, FRANCE - MAY 28: Joaquin Phoenix reacts with Rooney Mara as it is announced that he won the award for Best Actor for his part in the movie "You Were Never Really Here" during the Closing Ceremony of the 70th annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 28, 2017 in Cannes, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Acum cinci luni ne întrebam dacă între cei doi e ceva cu iz romantic, deşi ei neagă cu vehemenţă acest lucru. Ei bine, acum, am aflat că zvonurile erau fondate şi că cei doi actori formează un cuplu. Sunt împreună! E vorba despre Rooney Mara şi Joaquin Phoenix, care s-au îndrăgostit pe când filmau la pelicula ”Mary Magdalene”, şi care formează un cuplu încă de atunci. Acum, cei doi şi-au făcut debutul pe covorul roşu, în calitate de cuplu, la ceremonia de închidere a celei de-a 70-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes. Au fost de nedespărţit toată seara Eleganţi şi discreţi, Rooney şi Joaquin au apărut pe covorul roşu ţinându-se de mână, demonstrând tuturor că formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, din prezent.

Cei doi şi-au petrecut toată seara împreună şi nu s-au ferit să-şi etaleze afecţiunea unul faţă de altul. Au fost surprinşi, adesea, ţinându-se de mână pe parcursul ceremoniei, semn că relaţia lor e cu adevărat specială.

Formează cel mai nou cuplu de la Hollywood

Special a fost şi momentul în care Joaquin a fost premiat cu titlu de ”cel mai bun actor” pentru rolul său din ”Walk the line” , iar Rooney a fost cea care l-a felicitat prima.

foto: Splash / Getty

Modifică Setările