News

Nu ştii care e bunica, fiica ori nepoata. Toate au abdomene cu pătrăţele. Care e secretul lor?

Nu ştii care e bunica, fiica ori nepoata. Toate au abdomene cu pătrăţele. Care e secretul lor? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Au 65, 47 şi 18 ani, însă e clar că vârsta e doar un număr în cazul lor! Vorbim despre ”clanul” Smith-Norris, care se mândreşte cu o condiţie fizică de invidiat.

Cele trei femei din viaţa lui Will Smith cuceresc lumea! Jada Pinkett-Smith, alături de fiica ei, Willow, dar şi de mama ei, Adrienne Norris, au un talk-show pe Facebook, care se bucură de un real succes. Cele trei caută să spună adevăruri greu de acceptat ori să trateze probleme ale societăţii actuale în cadrul emisiunii ”Red Table Talk”.

Însă nu doar pentru asta sunt apreciate cele trei, ci şi pentru condiţia lor fizică de invidiat. La cei 65 de ani ai săi, Adrienne Norris are un abdomen cu pătăţele şi un spirit de adolescentă. La fel de fit este şi Jada Pinkett-Smith, fiica ei de 47 de ani, precum şi nepoata ei, Willow Smith, de doar 18 ani. 

Care e secretul lor? Multă muncă în sala de fitness. Cele trei se antrenează împreună şi nu ratează nicio zi la sală! Totodată, au grijă la alimentaţie şi se feresc de mâncărurile nocive ori bogate în calorii. Mda...