News

Nu te aşteptai ca aceşti actori să fie nişte dansatori atât de buni!

Nu te aşteptai ca aceşti actori să fie nişte dansatori atât de buni!

Par mai degrabă genul scorţos, pe care nu-l vezi rupându-se în figuri pe ringul de dans, aşa că o să te uimească când îi vei vedea ce mişcări spectaculoase ascund. Şi nu, nu vorbim de apariţiile din filme, ci de demonstraţii spontane, din diferite emisuni.

Despre Ryan Gosling ştim că le are, într-o oarecare măsură, cu dansul, doar a demonstrat-o în La La Land. Însă am fost uimiţi să descoperim că, în copilărie, starul a fost o fiară pe ringul de dans.

Joseph Gordon-Levitt şi-a arătat mişcările de dans cu mai multe ocazii, pe marile ecrane, însă apariţia sa în cadrul emisiunii Saturday Night Live, în chip de Magic Mike, este epică. La fel şi cea de mai jos, din show-ul lui Jimmy Fallon (minutul 8.20).

Colin Farrell nu putea fi maestru decât în dansul tradiţional irlandez, talent pe care l-a demonstrat, mai demult, în show-ul lui Ellen DeGeneres. De fapt, aşa şi-a început Colin cariera: într-un grup de dans în linie.

Oarecum seriosul britanic Tom Hiddleston, fostul iubit al lui Taylor Swift, nu doar că are mişcările la el, dar şi energia pentru a domina ringul de dans.

Matt Damon ne-a arătat că stăpâneşte foarte bine un anumit stil de dans din clipul Silentó - Watch Me (Whip/Nae Nae).

Vin Diesel, cu o demonstraţie de dans mai nouă şi una din adolescenţă, în stilul Breakdance.

Modifică Setările