News

Nu te uita, Eva! Ryan Gosling, şendviş între două frumuseţi!

Nu te uita, Eva! Ryan Gosling, şendviş între două frumuseţi!

BARCELONA, SPAIN - JUNE 19: The stars and filmmakers of "BLADE RUNNER 2049", actors Ryan Gosling, Ana de Armas, Sylvia Hoeks and director Denis Villeneuve appear in Barcelona on the occasion of the CineEurope event on June 19, 2017 in Barcelona, Spain. (Photo by Robert Marquardt/Getty Images for Sony Pictures)

Da, ştim. Ryan Gosling (36) se iubeşte cu Eva Mendes (43), mama celor două fetiţe ale lui. Dar această femeie care se zvoneşte că, între timp, i-a devenit soţie atrăgătorului actor n-a mai fost văzută în compania lui de ani buni. Cel puţin nu pe covorul roşu sau la altă apariţie oficială, ci doar sporadic, la o ieşire în familie, alături de cei doi copii şi bonele lor. Ryan Gosling, Ana de Armas şi Sylvia Hoeks în Barcelona Starul a fost îmbrăţişat de colegele lui Numai că lui Ryan are cine să-i ţină companie atunci când îşi promovează filmele, aşa cum s-a întâmplat, ieri, în Barcelona, la lansarea peliculei Blade Runner 2049.

Starul a părut foarte mulţumit de atenţia pe care i-au acordat-o cele două colege sexy din film, acrtiţele Ana de Armas şi Sylvia Hoeks, care, la un moment dat, l-au îmbrăţişat desul de strâns pe talentatul actor.

Ryan Gosling, Ana de Armas, Sylvia Hoeks şi regizorul Denis Villeneuve
Starul a afişat un look cool

Ryan a arătat, ce-i drept, chipeş ca de obicei în ţinuta lui comodă, alcătuită dintr-o geacă de blugi, tricou, pantaloni modeşti şi nelipsiţii pantofi cu aspect uzat.

Aşteptăm încă momentul în care Ryan Gosling îşi va face apariţia pe covorul roşu cu femeia care-i este aproape de şase ani. A început să devină plictisitoare secretomania în care-şi învăluie cei doi relaţia.

Foto: Getty Images