News

Sexy la puterea a şasea. Kardashian, fotografii de familie în lenjerie intimă

Sexy la puterea a şasea. Kardashian, fotografii de familie în lenjerie intimă camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Cea mai mare şi mai celebră familie de peste ocean. Divele Kardashian - Kim, Kourtney, Khloe, Kendall şi Kylie, alături de mama Kris, au sărbătorit 10 ani de la lansarea emisiunii lor TV, "Keeping Up with the Kardashians", într-o mod emblematic - au pozat în lenjerie intimă sau în haine nude pentru coperta unei reviste celebre.

Familia ştie cu adevărat cum să marcheze un eveniment important - un deceniu de Kardashian - cu un shooting foto excepţional în revista The Hollywood Reporter, în haine nude. În timp ce Kylie Jenner şi Kourtney Kardashian au pozat în sutien de mătase, Khloe a purtat un body kaky, Kendall a rămas într-o pereche de bikini galben muştar, iar Kim şi mama Kris Jenner auales să-şi expună bustul într-un top cu un adânc decolteu în formă de V.

În aceeaşi formulă, în urmă cu 6 ani.

Nu este pentru prima oară când sunt fotografiate împreună, al fel cum nu este prima şedinţă foto pentru coperta acestei reviste, însă de la ultima apariţie, din 2011, şi până acum, multe s-au schimbat la înfăţişarea divelor. Sunt de nerecunoscut, unele fără operaţii estetice şi puţin mai îmbrăcate. Cu un machiaj natural, faţa bine conturată şi părul aranjat lejer, cele şase femei s-au lăsat fotografiate în cele mai hot ipostaze.

Foto: Instagram, The Hollywood Reporter