News

Nuntă câmpenească pentru Diana Dumitrescu. Actriţa a ajuns din nou la altar FOTO&VIDEO

Nuntă câmpenească pentru Diana Dumitrescu. Actriţa a ajuns din nou la altar FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 34 poze

Weekendul trecut, frumoasa blondă i-a spus "Da" alesului inimii ei, Alin Boroi, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, de trei ani încoace.

A fost o nuntă-surpriză, câmpenească, în straie simple, populare, la care s-a râs mult şi s-a dansat pe măsură. Deşi actriţa Diana Dumitrescu şi afaceristul Alin Boroi erau logodiţi încă de anul trecut, data căsătoriei lor n-a fost făcută publică, iar evenimentul a avut loc în cerc restrâns.

“Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”, povestea anul trecut Diana Dumitrescu, care se află acum la al doilea mariaj, după cel cu Ducu Ion.

Aşa se face că, după trei ani de relaţie, cei doi au devenit soţ şi soţie în cadrul unei ceremonii discrete şi nepretenţioase, în aer liber, la Poiana Braşov.

Mireasa a ales o rochie ecru, cu inserţii de dantelă şi voal lung şi un buchet delicat de flori roz, iar mirele a purtat un o ie brodată cu negru, pantaloni negri şi mocasini.

Domnişoară de onoare a fost prietena bună a Dianei, actriţa Majda Aboulumosha, care a îmbrăcat o ţinută de inspiraţie etno şi a avut pe cap o coroniţă de flori. De altfel, tot ea a primit şi voalul miresei - semn că ea trebuie să fie următoarea fată de măritat.

"Cu lacrimi în ochi ţi-am fost alături în toate momentele importante din viaţa ta, dar azi a fost cu totul şi totul special #❤️ Te iubesc mai mult decât poţi duce şi îţi doresc ca dragostea să-ţi încălzească mereu sufletul", i-a transmis Majda Dianei şi într-un mesaj postat pe pagina ei de socializare.

De la ceremonie nu puteau lipsi nici Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru, vechi prieteni şi colegi de platou, nici alte persoane dragi precum Giulia Anghelescu-Huidu, Mihaela Moise, Monica VladRamona şi Radu F. Constantinescu, Alice Cavaleru şi Vladimir Drăghia, care au respectat dress-code-ul şi au venit îmbrăcaţi în ţinute de inspiraţie populară.

Oaspeţii au fost primiţi cu un bufet de bucate tradiţionale, savurate la mese din lemn sau la cele amenajate pe iarbă, din baloţi de paie şi paleţi, alături de preşuri şi perne - pentru a da o notă de picnic shabby chic. Iar atmosfera a fost animată de cântecele lui Florin Vasilică, fiul regretatului artist de muzică populară Liviu Vasilică.

Foto: Facebook, Instagram