News

Nuntă cu peripeţii! Sora Deliei a leşinat în biserică! FOTO&VIDEO

Nuntă cu peripeţii! Sora Deliei a leşinat în biserică! FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Weekendul trecut, Delia i-a fost naşă de cununie surorii ei, Ioana, care i-a dat mari emoţii în timpul ceremoniei religioase. Iată motivul!

Ioana Matache s-a căsătorit în weekend cu alesul ei, Răzvan Miheţ. Însă, în timpul slujbei, i s-a făcut rău şi a leşinat, sub privirile îngrijorate ale părinţilor şi naşilor. Şi, ca un făcut, miresei i s-a făcut rău de două ori, aşa că a continuat să asiste la slujbă aşezată pe scaun.

"Da, mi s-a făcut rău... Nu este pentru prima dată când mă simt aşa, din cauză că am şi un bebe... Acum totul e în regulă. Am băut puţină băutură cu puţin zahăr şi sunt OK. Poate nu conştientizez eu câte emoţii am avut. Mama ştie de ce mă simt aşa. De la sarcină e. Coroana era prea grea, buchetul la fel..." a spus Ioana Matache. ", a explicat Oana Matache la ieşirea din biserică.

Delia a recunoscut, la rândul său, că a avut emoţii mari şi înainte de cununia civilă. "Emoţiile sunt copleşitoare. Nu mai pot, abia aşteptăm să mâncăm. Aşteptăm să terminăm aici toată treaba şi apoi mergem să mâncăm. Vacanţa îmi lipseşte... Luna de miere îmi lipseşte. Petrecerea e duminică, azi e doar preludiul. Le-am spus că nu au de ce să aibă emoţii pentru că alegerea e perfectă. Nu am de ce să le dau eu sfaturi, e perfect aşa", a declarat Delia pentru cancan.ro.

Citeşte şi:

Sora Deliei s-a căsătorit civil. Artista şi Răzvan Munteanu vor fi naşii de nuntă

De altfel, Ioana pare foarte pregătită pentru viaţa de femeie căsătorită. Cel puţin, asta se înţelege din rândurile scrise de ea vineri pe contul său de Facebook:

"La un moment dat, întâlneşti un om, de lângă care nu ai vrea să pleci. Acel om care o să-ţi schimbe percepţia despre viaţă, despre priorităţi, despre iubire. Deşi, numai trăim în acea perioadă când o relaţie se construia brusc şi se alimenta treptat. O fundaţie, poate să fie construită în câteva luni, atunci când iubirea oarbă te izbeşte din plin, te face să vibrezi, să te gândeşti...la EL. Acel EL care nu iese din minte orice ai face, dar poate nici nu vrei să scapi. Atunci, organizat pe nepusă masă, te cere în căsătorie, fără să ştii prea multe despre EL, deşi ai impresia că-l cunoşti de o viaţă.
Nu-ţi şopteşte în gând şi te cere într-o dimineaţă, în care părul tău nu arată perfect, în care machiajul nu este retuşat, în care pijamalele ţin locul unei rochii inedite. Mă îmbrac repede, cu hainele care-mi sunt la îndemână, mă pieptăn, mă dau cu rujul nelipsit din geanta mea şi emoţiile mă cuprind. De parcă simţeam că ceva special avea să se întâmple. 8 Baloane roşii, ciocolata şi florile mele preferate, zeci de prieteni dragi, o melodie pe fundal şi EL, cu un glas duios, timorat(se gândea că ASTA MICĂ, o să spună NU). Se aşeză în genunchi şi cu lacrimi în vârful ochilor(că de, este bărbat şi trebuie să pară cocoş în faţa lumii, mai puţin în faţa ei) o cere în căsătorie ”Vrei să fii Doamna ......?”.
Un neaşteptat Da, se aude, din glasul mieros şi calm al meu. Cum să refuz să construiesc o casă cu EL, să plantez un pom şi să fac 4 copii. Dacă EL este aşa cum am visat, înalt, brunet deschis şi cu ochii caprui, cu o carieră frumoasă şi cu o seriozitate pe care o căutam. Imediat după cel mai emoţionant moment din viaţa mea, primul DA, de altfel, mi-am adus aminte şi de cele 20 de examene de la cele două Facultăţi) să mai pun şi licenţa glorioasă care aşteaptă să fie corectată, finalizată şi tipărită.
. "

Iar, din dansul mirilor, dansat în haine lejere şi cu tălpile goale pe eterna baladă rock a celor de la Aerosmith, "I Don't Wanna Miss A Thing", le-a demonstrat celor prezenţi la petrecerea lor că Ioana şi Răzvan chiar sunt făcuţi unul pentru celălalt.

Surpriza serii a fost şi minirecitalul oferit de Delia, dar şi de duetul dintre Delia şi mama sa.

Modifică Setările